Ida
6 °C
9 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A világ legnagyobb nyulának, Dariusnak a gazdája Twitteren osztotta meg, hogy valaki ellopta a hatalmas tapsifülest. A nő több mint 400 ezer forint nyomravezetői díjatajánlott fel annak, aki tudja, hol tartózkodik a Guinness-rekorder nyúl.

  Emellett pedig felhívta a figyelmet arra, hogy nem sok hasznát veszik már az elrablói, ugyanis Darius a korából adódóan már nem képes szaporodni.

   

  (via: The Guardian)

 • giphy (48).gif
  Fotó: giphy.com

  Afshan Azad első gyermekét várja párjával, Nabil Kazival. Azad játszotta a Harry Potter filmekben Padma Patilt- Ő volt az, akit Ron Weasley elvisz a bálba a Tűz Serlegében.

  Az Instagramra kitett posztban azt írta, hogy a baba júliusban fog megszületni és nagyon izgatottak.

   (via: etonline)

 • fagyipizza.png
  Fotó: tiktok / arianacrockett

  Ha még mindig nehezen indul a hét, akkor ez a videó, amit mindenképpen meg kell néznie, hogy kicsit könnyebb legyen az élet. Ugyanis ilyen rossz napja ritkán van az embernek, mint ennek a fiatalembernek, aki semmi másra nem vágyott csak egy kis fagyasztott pizzára.

  Az még hagyján, hogy kiszedni sem sikerült a sütőből az ételt és aztán az egész fejjel lefelé landolt a földön, de az, hogy utána a botcsinálta konyha ördöge majdnem bele is ült a forró sütőbe, amit úgy sikerült végül elkerülnie, hogy az egész ráesett, csak felteszi a pontot az i-re.

  Nem is húznánk tovább a szót, az év bénázása látható alánt:

 • osvathzsolt
  Fotó: youtube

  Régóta tervezték, most megvalósítják – ezerrel dolgoznak éttermükön Osváth Zsolt és párja, Patrik. Legújabb közös videójukban elmondták, sikerült megnyerniük egy pályázatot, így elindíthatták a szerelemprojektet, amiben egy lakberendező is segédkezett. A Youtube-os műsorvezető eleinte százszázalékosan maga szerette volna megtervezni a dizájnt, de végül örült, hogy szakemberhez fordult.

  Elérzékenyültem. Ahonnan én jövök, ott nem az a jellemző, hogy emberek éttermet nyitnak, vagy sikeres vállalkozást hoznak létre. Azt még nem tudjuk, hogy sikeres lesz-e, de reméljük!

  – mondta, miután először látta a látványtervet.

  Osváth Zsolt ugyanis nehéz fiatalkort tudhat maga mögött, gyermekotthonban nőtt fel.

  A vlogban betekintést engedtek a felújítás szegmenseibe, ami egyébként a család segítségével zajlik. A nyitással megvárják a járványhelyzet végét, Zsolt pedig úgy tervezi, hogy az első egy-két hónap minden napját az étteremben tölti majd. Ami a Youtube-csatorna jövőjét illeti, a rajongóknak nem kell félniük, a tartalmak mennyisége ugyan csökkenni fog, de minden héten várható lesz legalább egy-egy videó.