Gyula
8 °C
21 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Különös dolog történik éppen. Brendan Fraser felkapott lett a Twitteren. Lehet, hogy már tudósok, social média mesterek és még a színész menedzselésével foglalkozó ügynökségnél is mindenki ennek a miértjét kutatja. A színész nem csinált semmit, nincs róla se jó, se rossz hír, semmi. És az emberek nem is szedtek elő valami régi megszólalást, ami most már erősen negatívan hathat egyesekre nézve. Annyi történt, hogy a twitterezők elkezdtek spontán arról posztolni, hogy mennyire szeretik Brendan Frasert. Ennyi. Semmi maró gúny, semmi irónia, csak a tiszta szeretet árad ezekből a bejegyzésekből, hogy például Fraser sokkal jobban nézett ki A múmiában, mint DiCaprio a Titanicban ugyanazzal a frizurával. Hogy a színész egyszerűen csak egy király csávó.

  Ha valaki ara keresné a választ, hogy van-e még jóság ezen a földön, az nézze meg a #BrendanFraser tag alatti posztokat. Van ezekben a posztokban valami..., valami... "érzéki intelligencia"

  ¹ Idézet Az őserdő hőse című filmből.

 • GettyImages-835328072
  Fotó: Andrew Milligan - PA Images / Getty Images Hungary

  12 éve ezen a napon került fel az internetre az azóta is a legmeghatóbb zenei tehetségkutatós videó. Susan Boyle adta elő a Nyomorultakból az Álmodtam én egy álmot a Britain's got talent című műsor színpadán. A produkció végén még maga Simon Cowell is kénytelen volt bocsánatot kérni az előítéletei miatt. 

  Boyle ugyanis bolondos kis asszonyként érkezett a színpadra, ahol élcelődött is a zsűri tagjaival. Ők láthatóan elég szkeptikusak voltak az előttük álló performansszal kapcsolatban. Aztán Boyle elkezdett énekelni, és azonnal ikon született. Amíg a műsor futott a tévében, addig története lázban tartotta nem csak az angolokat, de jóformán az egész világot is.

  Boyle sosem ment férjhez, egész életét beteg édesanyja ápolásával töltötte, akinek 2007-es halála után döntött úgy, hogy most már kiáll a világ elé. Így jelentkezett 2009-ben a műsorba. Ezután pedig volt minden: cikkeztek az életéről, a hangjáról és 

  a szüzességéről is. 

  A mai napig aktívan tevékenykedik, több mint 19 millió lemezt adott el eddig. A most 60 éves énekesnőre 2014-ben a siker mellett rátalált a szerelem is. 

  Ha Önnek is titkos élvezete rosszabb napjain meghallgatni az előadását, akkor itt a lehetőség, ma büntetlenül megteheti: