Gergely
4 °C
23 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Sydney Sweeney első ránézésre nem olyan lánynak tűnik, aki önbizalomproblémákkal küzdene. A gyönyörű színésznőnek azonban ugyanúgy szembe kell nézni a közösségi média trolljaival, mint bármelyik kollegájának vagy kolléganőjének. 

  A 23 éves színésznő a napokban belefutott olyan posztokba, ahol rondának nevezték őt, és nagyon érzékenyen érintették a látottak. Indított is egy élő adást az Instagramon, ahol pityeregve osztotta meg gondolatait.

  Sosem szoktam ilyet, de azt hiszem nagyon fontos lenne, ha az emberek tisztában lennének azzal, mennyire nagy hatása van a szavaiknak. Tudom, mindenki azt mondja, hogy ne olvasgass ilyeneket (magáról az interneten - a szerk.), de én is csak egy kibaszott ember vagyok! (...) Az embereknek kedvesebbnek kellene lenniük a közösségi médiában, mert ez az egész el van baszva

  – mondta, aztán le is lőtte a videót.

  A kommentekben rengetegen biztosították szeretetükről kedvencüket, és legalább ennyien keltek a védelmére a Twitteren.

  Annyira bunkók vagytok Sydney Sweeney-vel, hogy az valami elképesztő. Neki van a legnagyobb szíve, egy földre szállt angyal. Néha felfordul a gyomrom az internettől

  – írja egyikük.

 • Ahogy mi is megírtuk, sorozat készül Pamela Anderson és Tommy Lee viharos házasságáról. A szexszimbólumot pedig Lily James fogja játszani, aki ki is tett egy képet az Instájára Andersonnak öltözve. James teljesen felismerhetetlen rajta. Úgy látszik sikerült teljesen Pamela Andersonná átlényegülnie. 

  De nem csak övé az egyetlen sikeres átalakulás. A Tommy Lee-t játszó Sebastian Stan, aki az Amerika Kapitány: A tél kapitánya című filmből lehet ismerős, ezen a képen már nem annyira ismerős:

  Seth Rogen is szerepelni fog a filmben, ő alakítja majd azt a férfit, aki kiszivárogtatta a házaspár szexvideóját. Elsőre őt is nehéz megismerni:

  (via: HuffPost)