Pongrác
11 °C
27 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az egyik legnépszerűbb looter-shooter játéksorozatból, a Borderlands-ból készült filmet már forgatják Cate Blanchett főszereplésével, a sorozat pedig nem áll: úgy tűnik, már készül a várva-várt negyedik rész.

  Miközben éppen Budapesten forog a Borderlands-film, Randy Pitchford, a Gearbox vezérigazgatója „erős célzást” tett arra, hogy készül már a játékfranchise folytatása is.

  Dolgozunk a nagy dobáson.

  - Pitchford mindössze ennyit árult el, de elég valószínűtlen, hogy másik játékra gondolt volna, hiszen a Gearboxnak messze ez a legerősebb brandje, továbbá más projekten nem is nagyon dolgoztak már nagyon régóta, illetve a tweet kontextusából is arra lehetett következtetni, hogy a csapat a Borderlands 4-en dolgozik.

  Hozzá kell még azt is tenni, hogy amikor a Gearbox 2015-ben a Borderlands 3-on kezdett dolgozni, akkor is hasonló szavakat használtak, továbbá azt is lehet tudni, hogy Gearbox valamilyen Borderlands játékon biztosan dolgozik. Egyelőre sokkal több információnk nincs, vélhetően a film is hamarabb készül el, mint a játéksorozat újabb része.

 • csoda.png
  Fotó: tiktok / uespiiiii.1115

  Ha nem is élnek igazi szupererővel rendelkező hősök közöttünk, azért vannak emberek, akik különleges képességekkel bírnak. Például azok, akik, az elterjedt hiedelemmel szemben, igenis képesek megnyalni a könyöküket. Legalábbis az emberi populáció 1%-a képes erre, csak hosszabb nyelv és rövidebb felkar szükséges hozzá, mint amivel egy átlagos homo sapiens rendelkezik. 

  De, vannak olyanok, akik még ennél is magasabbra teszik a lécet és kreatívitással kompenzálják azt, amit az anya természet megtagadott tőlük. Itt van például el a japán fiatalember, aki nem volt rest és teljesen random dolgot egybegyúrva igazán újat alkotott. Két vécépumpa és a mellkasa segítségével újraalkotta a Titanic főcímdalát. 

  Nem is húznánk tovább a dolgot, íme a produkció: 

 • A 28 éves énekesnő az elmúlt időszakban sok mindent megosztott magáról a Demi Lovato: Dancing With the Devil című dokumentumfilmben, hiszen többek között beszélt arról az éjszakáról is, amikor majdnem meghalt túladagolásban. Egy dologról azonban nem igazán nyilatkozott, pedig Kesha egyértelműen neki köszönheti, hogy nemrég kapcsolatba léphetett földönkívüliekkel és azóta gyakran is kommunikál velük. 

  GettyImages-1308020543
  Fotó: Sxsw / Getty Images Hungary

  Úgy tűnik, hogy az énekesnő másoknak is be szeretné bizonyítani, hogy milyen jó móka kapcsolatba lépni az idegenekkel, ezért a közeljövőben egy új, négyrészes doku sorozatot forgat majd. Az Unidentified With Demi Lovato című sorozatban Demi egyik nővére, Dallas és egy barátja, Matthew segít majd neki feltárni olyan helyszíneket, ahol korábban földönkívülieket észleltek. Ezen kívül szemtanúkat is megszólaltatnak majd, és kormányzati jelentéseket tárnak fel. 

  Egyelőre nincs információ a sorozat bemutató dátumáról, de mi kíváncsian várjuk a fejleményeket.

  (Forrás: NYPost)