Ivett, Frida
6 °C
16 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Hollywood egyik legnagyobb sztárja évek óta Európára szavaz Kalifornia helyett, és most tovább folytatja terjeszkedését a vén kontinensen. A ma 60. születésnapját ünneplő George Clooney és felesége, Amal Clooney a franciaországi Provance-ban, Brignoles közelében vásárolt meg egy 18. században épült udvarházat

  a hozzá tartozó szőlőbirtokkal együtt.

  A 172 hektáros területért 7,9 millió eurót (2,8 milliárd forintot) fizetett ki, és nem kell attól tartania, hogy új lakóhelyén nem lesz kivel koccintania. Húszpercnyi autóútra található ugyanis Brad Pitt kastélya, a Miraval, és a közelben borászkodik  George Lucas is.

  A fotósok máris körbe szaglásztak a Clooney-birtok körül, de csak a bejáratig jutottak:

  GettyImages-1316500463
  Fotó: Arnold Jerocki / Getty Images Hungary
  GettyImages-1316500110
  Fotó: Arnold Jerocki / Getty Images Hungary
  GettyImages-1316498287
  Fotó: Arnold Jerocki / Getty Images Hungary
  GettyImages-1316500716
  Fotó: Arnold Jerocki / Getty Images Hungary
  GettyImages-1316500466
  Fotó: Arnold Jerocki / Getty Images Hungary
 • Akkora az aszály Mexikó középső részén, hogy negyven év után újra láthatóvá vált egy 19. században épített templom, amely az elmúlt évtizedekben egy tó mélyén pihent. A Fájdalmas Szűz templomát a közeli El Zangarro településsel együtt még 1979-ben, a Purísima gát építésekor

  borította el a víz.

  Mexikó területének 70 százalékán küzdenek aszállyal, idén csak áprilisban hullott először némi csapadék. A folyók alacsony vízszintje miatt az ország vízerőművei 50 százalékos kapacitással működnek, ennek köszönhető a Fájdalmas Szűz-templom visszatérése is:

 • GettyImages-1135415878
  Fotó: Samir Hussein / Getty Images Hungary

  Victoria Beckham egy podcastben emlékezett meg arról, mit mondott neki Beyoncé, amikor pár éve először találkoztak.

  Pár éve találkoztam Beyoncé-vel, és azt mondta nekem, »a Spice Girls inspirált abban, hogy mit akarok csinálni, amit most is csinálok, és büszkévé tesz, hogy lány vagyok, és az vagyok, aki

  – árulta el az egykori Posh Spice. Érthető módon büszke volt erre a pillanatra, mert hozzátette:

  Ha egy  ekkora ikon és ennyire erős nő, mint Beyoncé azt mondja, hogy a Spice Girls inspirálta, azt hiszem, az már valami. 

  Victoria Beckham egyébként zeneileg nem sok mindent tett hozzá a lánycsapathoz, inkább csak csinosságával emelte a formáció fényét, a reunionból sem vette ki a részét. Azóta már átnyergelt divat világába, amiben viszont, mint kiderült, lényegesen tehetségesebb.

  (via: Just Jared)

 • Május 14-én érkezik a Netflix új, ötrészes minisorozata. A sztori középpontjában Roy Halston Frowick felemelkedése és bukása áll. A főszerepben Ewan McGregort láthatjuk.

  Halston az Egyesült Államok első ikonikus divattervezője volt a 70-es években. Pályafutásának hajnalán Jackie Kennedy csinos kis kalapjai kerültek ki a keze alól, majd olyan neves sztároknak tervezett, mint Liza Minelli, Lauren Bacall, Raquel Welch.

  Hogy az ígéretes karrier hogyan tört kerékbe, arról szól a streamingszolgáltató új minisorozata. Már csak a ruhák és az enteriőrök miatt is érdemes megnézni, jó kis időutazással kecsegtet a szetting.