Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Tim Allen, aki 1995 óta kölcsönözte a hangját az intergalaktikus űrzsarunak, nemrég arról beszélt, hogy ő azt hitte, hogy a Buzz Lightyear film élőszereplős lesz, nem pedig animációs.

  Júniusban mozikba került a Disney Pixar legújabb alkotása, a Lightyear, ami a Toy Storyból megismert Buzz akciófigurának eredet sztorija, azaz azt a csillagharcost mutatja be, akiről mintázták Andy játékát.

  Tim Allen, aki 27 évvel ezelőtt kapta meg Buzz szerepét, az Extrának adott interjút, ahol elárulta, ő maga kimaradt ebből az egészből, ráadásul azt is kritizálta, hogy semmi köze az első négy filmhez.

  "Évekkel ezelőtt beszéltünk erről, de ezen a filmen nem az a csapat dolgozott, akik az első négy Toy Storyn, hanem egy teljesen új társaság kapta a feladatot, akiknek semmi köze a korábbi alkotásokhoz" - mondta Allen, aki elsőre azt hitte, hogy élőszereplős alkotás készül a karakteréről, nem pedig egy animációs.

  "Nincs Toy Story Buzz Woody nélkül. Nem igazán értem a dolgot. Én egy sztori vezérel fickó vagyok. Ahogy nézem, ez egy nagy kalandfilm lenne, de nem az. Az igaz, hogy csodálatos, csak éppenséggel nincs köze a játékfigurához. Semmi köze Buzzhoz." - folytatta a színész.

  A Lightyear mozifilmben Chris Evans kölcsönzi a hangját  az immáron hús-vér Buzznak, ami kezdetben sokaknak nem tetszett, ám a stúdió elárulta, hogy a döntés mögött az állt, hogy egy fiatalabb színészt kerestek a szerepre, mondván a film a karakter korai éveit mutatja be.

 • Latiesha Jones havonta 40 ezer fontot keres, amióta 2021-ben megalapította saját webcamgirl cégét, ahol más nőknek segít abban, hogy miként pózoljanak, mit mondjanak, illetve hogyan vigyázzanak magukra hivatalos camgirlként.

  A korábban bolti eladóként dolgozó Jones a felnőttfilmek világában is kipróbálta már magát, majd nem sokkal azután alapította meg a cégét, ahol kezdetben 15, mostanra pedig 100  nő dolgozik neki.

 • Jó pár hónapra vagyunk még az Avatar második felvonásának bemutatójáig, de egyre több információ derül ki James Cameron filmjéről.

  2022 decemberében kerül mozikba az Avatar: a víz útja, amiben nemcsak az első rész két főszereplője, hanem olyan karakterek is visszatérnek, akik életüket vesztették a harcok során.

  Köztük van Sigourney Weaver is, aki ugyan meghalt a 2009-es film végén, ám nemrég kiderült, hogy az Alien-filmek egykori sztárja mégis szerepet kapott a folytatásban. Ráadásul ő lesz Jake és Neytiri tinilánya, Kiri, ami meglehetősen érdekes húzás úgy, hogy a színésznő már 73 éves.

 • 102. születésnapját ünnepelte Anglia egyik legidősebb ikerpárja.

  Edith Dumbleton és Dorcas Tobin lehet Anglia egyik legidősebb ikerpárja, akik nemrég ünnepelhették 102. születésnapjukat. A két testvér mindössze 45 perc különbséggel látta meg a napvilágot 1920. június 28-án Banburyben, és ugyan jelenleg 128 kilométerre élnek egymástól, a vasárnapi szülinapot együtt töltötték, ahol sajtos szendviccsel ünnepeltek.