Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Eredetileg már a 2002-es, élőszereplős filmben coming outolt volna a karakter.

  Hivatalosan is saját neméhez vonzódik Vilma Dinkley, ahogy az a Scooby–Doo legújabb, tegnap megjelent halloweeni epizódjából, a Trick or Treat Scooby–Doo-ból kiderül. A friss részben a Rejtély Rt. tagja beleszeret egy Coco Diablo nevű, egyébként negatív karakterbe, az ezzel kapcsolatos részleteket pedig sorra osztják meg a neten a Twitterezők:

  Vilma szexuális identitása nem először téma a Scooby-Doo történe során. A 2010 és 2013 között futó, Scooby-Doo: Rejtélyek nyomában című széria alatt már igyekeztek a készítők utalni rá, hogy a lányokat szereti, bár konkrétan ez eddig sosem lett kimondva.

  „Vilma nem biszexuális, hanem meleg. Mindig úgy terveztük, hogy egy kicsit furán viselkedjen, amikor Bozonttal randizik, mert az a kapcsolat számára rossz, és nehezen fogalmazza meg, hogy miért" – idézte az IGN az executive producer, Tony Cervone 2 évvel ezelőtti nyilatkozatát.

  Sőt, eredetileg Vilma még ennél is korábban, a 20 évvel ezelőtti élőszereplős filmben coming outolt volna, végül azonban a Warner stúdió ezt nem engedélyezte.

 • A szokatlan módszer úgy tűnik eredményesnek bizonyult.

  randi
  Fotó: youtube

  Nem volt eddig szerencséje a lányokkal Ed Chapmannek, akinek sosem volt még barátnője, sőt, élete 23 éve alatt még egyetlen randira sem jutott el. Az Angliában élő fiatal próbálkozott már online társkeresőkön is, de ott sem járt sikerrel, így most egy meglehetősen szokatlan módját választotta annak, hogy felhívja magára a figyelmet: feltetetett egy óriásplakátot egy forgalmas autóút mentén.

  A molinón fotója mellett a „randizz velem” felirat olvasható, illetve e–mail címe, amelyre azóta folyamatosan érkeznek az üzenetek. Chapman azt mondja, rengetegen írtak már neki 18 és 48 év között, alig bír válaszolni az összes megkeresésre. Nagyon valószínű hát, hogy hamarosan megvalósul élete első randija, ami miatt egyaránt nagyon izgatott és ideges is.

   (via 24.hu)

 • Egy reptéren fotózták le a popdívát, bár új hajával nem könnyű elsőre felismerni őt.

  Megszabadult ikonikus szőke tincseitől Madonna, akit a New York-i JFK-reptéren láttak a minap. Az énekesnő sosem félt merész dolgokat bevállalni, de még így is kissé meglepő, hogy 64 évesen meglépte a váratlant, és pinkre festette a haját. 

  A világsztárt nehezen lehetett felismerni új frizurájával, pláne, hogy napszemüvegben és hatalmas kapucnis pufi mellényben érkezett meg, azt azonban egyelőre nem tudni, hova is utazott pontosan.

 • Különleges koncepcióban szelte Párizst a rapper.

  Will Smith második fia, a 24 éves Jaden nem félt merész öltözetben tiszteletét tenni Thom Browne párizsi divatbemutatóján. A rapperként több lemezzel is büszkélkedhető fiatal srác egy tweed blézer-szoknya szettet húzott, ami alatt férfi öltönynadrágot, inget, nyakkendőt és sportcipőt viselt. Az egyébként is extravagáns stílussal rendelkező Smith összeállítása elnyerte rajongói tetszését, akik sorra írták a dicsérő kommenteket Instagramra feltöltött bejegyzéséhez.

  Nem ő az egyetlen férfi híresség, aki női ruhadarabot választott mostanság médiaeseményre: Brad Pitt is szoknyában érkezett Gyilkos járat című filmje premierjére júliusban, de így tett a közelmúltban Oscar Isaac, Lil X Nas vagy ASAP Rocky is.