Ármin, Pálma
8 °C
28 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • GettyImages-1314412397
  Fotó: Pool / Getty Images Hungary

  Egy nemrégiben publikált Los Angeles Times cikk azt fejtegette, hogy vajon mennyire számít lúzernek Glenn Close amiatt, hogy nyolcszor is jelölték mégsem kapta meg egyszer sem az Oscar-díjat. 

  Először Sarah Paulson fakadt ki a Twitteren. A posztjábankifejtette, hogy teljesen értelmetlen az egész felvetés, mivel bármi történjék is Close-nak csodálatos és irigylésre méltó karrierje van. 

   Majd, amikor erre a posztra és a cikkre hivatkozva megkérdezték magát Glenn Close-t is, hogy mi a véleménye, akkor ő csak elegánsan elküldött mindenkit a fenébe. 

  Nem gondolom, hogy vesztes lennék. Ebben a kategóriában ki számít lúzernek? Ott voltál! Másik öt emberrel együtt méltatnak, azért a munkáért, amit elvégeztél. Mi lehet ennél jobb? Szerintem a sajtó szereti, ha van egy győztes és egy vesztes. De ez nem erről szól. Szóval, csak azt mondom »Basszák meg mind!«

  Mindezt természetesen a legnagyobb lelki nyugalommal és mosollyal az arcán mondta.

   (via: Vanity Fair)

 • mensike.png
  Fotó: tiktok / official.nilla

  Egy Tiktok felhasználó és énekesnő, Nilla Allin osztotta meg azt a videót, amiben ő és a barátnői a párjaikon tesztelték le egy szerkezet segítségével, hogy a férfiak mennyire bírják a menstruációs fájdalmakat. 

  Mint kiderült semennyire.

  Legtöbbjük görcsösen összerándult a videóban, míg a lányok csak a vállukat vonogatták, és annyit mondtak, hogy nem is vészes. Az egyikük kijelenti azt is, hogy 

  Az én görcseim tízszer ilyen rosszak szoktak lenni.

  @official.nilla

  So we tried a cramp simulator with our boyfriends 💀 WAIT FOR IT! 😂😂🤣🤣 ##fyp ##comedy ##explore

  ♬ original sound - Nilla Allin
 • Több hír is szólt már arról, hogy Joss Whedon - akinek amúgy a Firefly, a Buffy, a vámpírok réme, az Angel és persze még két Bosszúállók filmet is köszönhetünk - elég élhetetlen munkakörülményeket tud teremteni maga körül. Ez történt akkor is, amikor Az Igazság ligája rendezését átvette Zack Snydertől. Rövid idő alatt eldurvultak a dolgok a forgatáson.

  Gal Gadot egy friss interjúban arról mesélt, hogy Whedon konkrétan megmondta neki, vagyis inkább megfenyegette, hogy

  Ha bármit csinálok, akkor gondoskodik róla, hogy nyomorúságos legyen a karrierem.

  Whedon persze tagadja, hogy ilyen történt volna. Érdekes módon Az Igazság ligája egy másik színésze, Ray Fisher - aki a filmben Cyborgot alakítja - korábban azt mondta, hogy Whedon undorító és elfogadhatatlan módon viselkedett forgatás közben.

  (Pagesix)