Botond, Mózes
10 °C
20 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • GettyImages-1202662592
  Fotó: Steve Jennings / Getty Images Hungary

  Oprah Winfrey egyike azoknak az amerikaiaknak, akiknek a munkássága és személyisége gyakorlatilag megkérdőjelezhetetlen. Viszont a műsorvezető most egy podcastben arról vallott, hogy bizony volt olyan helyzet, amit még ő is megbánt. Sajnos egyszer sikerült egy olyan kérdést feltennie, ami nem jött ki túl jól. 

  Éppen Sally Fieldet interjúvolta, aki akkoriban Burt Reynolds párja volt. Minden jól ment egészen addig, míg a producerek nyomására fel nem tett egy olyan kérdést, amit nagyon nem kellett volna. Méghozzá azt, hogy: 

  Burt Reynolds vajon parókában alszik-e? 

  Fields nem reagált valami jól a váratlan helyzetre.

  Szóval megkérdeztem, és utána hidegen bánt velem. Bezárkózott teljesen, nem is tudtam újra megnyitni. (…) Úgy voltam vele, hogy „azta, Sally élő adásban vált teljesen rideggé. Megérdemeltem. Megérdemeltem. Megérdemeltem. Mert ez egy nagyon nem helyénvaló kérdés.” 

  Hát, ezek szerint még ő is hibázhat. 

  (via: Buzzfeed)

 • giphy (1).gif
  Fotó: giphy.com

  A meetingek nem feltétlenül számítanak a legkellemesebb időtöltésnek, sok esetben pedig még feleslegesek is. Egy Maine állambeli rendőrfőnöknek viszont a munkájába került egy megbeszélés elkerülése. 

  Joshua Potvin még 2020 februárjában talált ki egy hamis jelentést, hogy ne kelljen megjelennie egy nyilvános ülésen. Az esetet vizsgáló bizottság most úgy döntött, visszavonja az engedélyét az eset miatt. 

  A határozat szerint többszörös csalás történt. Azzal kezdődött, hogy Potvin üzenetet küldött az egyik tisztjének, és megkérte, hogy hívja ki őt a megbeszélésről. Ezután egy parkolóba hajtott, majd a járőrkocsiban lévő számítógépet használta arra, hogy a rendszerben hamis bejegyzést készítsen, amely szerint egy gyanús személyről szóló bejelentés alapján hajtott oda. A bejegyzésbe még az egyik alkalmazottjának rendszámát is beírta.

  Potvin elfogadta a büntetést, legalábbis nem fellebbezett. Valószínűleg belátta, hogy így már végképp nem kell felesleges ülésekre járnia. 

  (via: HuffPost)

 • Milyen szép év is volt 2009 – a fiúk haja a szemükbe lógott, mindenki USA-mintás ruhákat hordott, és világjárvány se keserítette az életünket. Ebbe az időbe repített most vissza minket Brasch Bence.

  Az énekes a Csillag születik című tehetségkutatóban tűnt fel, sokak kedvence volt már az első perctől. A versenyt ugyan nem nyerte meg, de népes rajongótáborra tett szert. Bence azóta már színészkedéssel foglalkozik, de szívesen emlékszik vissza a Csillag születik időszakára is.

  Hirtelen feldobta ezt a képet a telefonom. 2009

  – írta posztjában.

  A bejegyzés alatt egyébként sokan együtt nosztalgiáztak kedvencükkel, volt, aki közös fotót is mellékelt.

 • A Redditen sikerült összegyűjteni több felhasználó bejegyzéséből, hogy mik azok az elég népszerű dolgok, amik lehet, hogy felszínesen nézve cukik, viccesek és romantikusak, de jobban megnézve kínosan kellemetlenek.

  A 40 pontból álló lista egyes elemei erőteljesen megkérdőjelezhetők, hisz mégiscsak ízlés kérdése, hogy egy publikus helyen, nagyközönség előtt történő lánykérés ciki vagy nem. Igaz, hogy alapból nagy nyomást helyez arra, akinek épp megkérik a kezét, hisz csak nem mondhat nemet ennyi ember előtt. Viszont ha a leánykérés alanyának kifejezett vágyálma egy ilyen eljegyzés, akkor nyugodtan lehet ilyet csinálni.

  Vannak más, egyértelműbben visszatetsző dolgok. Például az olyan virális videók, amik mondjuk egy megható történetet mutatnak be, például azt, hogy az egész osztály meglepi egy vadiúj cipővel azt a szegény társukat, akinek nem telik ilyenre. Nagyon szép történet, egyben végtelenül művi, megrendezett és álszent – hisz kicsit (sőt nagyon) olyan ez, mintha csak a kamera kedvéért lennének ilyen kedvesek. Ahogy nagyon sok az állatmentő, és menő dolog hajléktalant egynapos beautykezelésnek alávetni.

  Ezen a listán bőven elférnek még a gyerekekkel eladott instabil posztok, és úgy általában a gyerekek szerepeltetése is, lásd: „adj neki egy puszit”, „öleld meg a bácsit/nénit”, stb. A lista a végtelenségig bővíthető. 

  (Boredpanda)