Pongrác
12 °C
23 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az MH 1. Honvéd Tűzszerész és Hajós Ezred arról posztolt Facebookon, hogy az alakulat katonái az elmúlt hetekben többször szállítottak el nem kilőtt állapotú robbanótesteket a budapesti Dózsa György út és a Műcsarnok - Kunsthalle Budapest között található zárt építési területről. A Liget Budapest Projekt részeként a közelben épül a Néprajzi Múzeum, az érintett terület közvetlenül a Műcsarnok mellett található.

   A poszt szerint összesen 75 darab 82 milliméteres, második világháborús szovjet aknavetőgránát került elő műszeres vizsgálatok során az érintett területen, a képeken látható állapotban. A Magyar Honvédség központi gyűjtőhelyére szállították a katonák a lövedékeket, s itt fogják megsemmisíteni őket.

 • GettyImages-1188146447
  Fotó: Tibrina Hobson / Getty Images Hungary

  Régen hallottunk már Armie Hammer felől mióta kiderült, hogy állítólag elég hátborzongató és szó szerint vérfagyasztó üzeneteket irogatott nőknek.

  Most úgy néz ki, hogy új barátnője van. 

  A hölgyről annyit lehet tudni, hogy fogászati asszisztensként dolgozik. Nemrég pedig már nyaralgattak is együtt. Az egyik forrás szerint boldognak tűntek és már a barátiakat is bemutatták egymásnak. 

  (via: Page Six)

 • Ecsetfülű vagy másnéven bojtosfülű disznók érkeztek az Európai Fajmegőrzési Program keretében a Nyíregyházi Állatparkba. Az Afrikában őshonos  vörös színű, csordában élő páros ujjú patások,  a fülükön növő fehér szőrpamacsról kapták a nevüket. Igen jó úszók és futók s bár a természetben a nappalt rejtekhelyükön töltik, az Állatparkban a folyamatos környezetgazdagításnak köszönhetően egész nap aktívak és élelem után kutatnak.

  A közlemény szerint az állatok az Állatpark időleges zárva tartása alatt érkeztek a lengyel Wroclaw Állatkertjéből, s most hogy újra kinyitott a park, már a vendégek is láthatják a különös külsejű állatokat.

  A 4 hím állat általában együtt mozog a csordán belül és útvonalaikat úgy jelölik meg, hogy a fák kérgeit lekaparják agyaruk segítségével, vagy lábmirigyeiket, nyaki mirigyeiket a fákhoz dörgölik.

 • GettyImages-1016198686
  Fotó: Noel Vasquez / Getty Images Hungary

  Denise Richards a Gazdagok és szépek című, 1987 óta futó szappanoperában dolgozik 2019 óta, ez alatt a két év alatt pedig elsajátított egy pár nagyon különleges trükköt, hogy minél meggyőzőbb legyen az alakítása. Az egyik díjesőt érdemlő tippjét arról, hogyan kell szuggesztíven nézni, az Entertainment Tonightban árulta el: 

  Meredj arra, amerre nézel, majd nézz el, aztán gondolj, mondjuk, arra, hogy ennél egy pulykás szendvicset. 

  Komolyabb babérokra törő statisztáknak tuti tipp. 

  (via: etonline)