Zsófia, Szonja
9 °C
21 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • kerités maci.png
  Fotó: youtube / ViralHog

  Újabb kaliforniai kertbe tévedt be egy kóbor medve, ezúttal kissé fiatalabb példány, ahogy a videó rögzítője is felteszi a kérdést neki, 

  Merre van az anyukád? 

   A komposzt tetején toporgó maci - annak ellenére, hogy a nem várt nézők odébb is állnak, hogy ki tudjon slisszolni - úgy dönt, hogy a kerítés megmászásával fog enyhíteni szorult helyzetén. Majd annak tetején, meglepően kecsesen, de kissé unortodox módon, egyensúlyozva távozik is a helyszínről.

 • Seth Rogen bevallottan óriási Beyoncé rajongónak vallja magát, ennek ellenére nem szívesen emlékezik vissza az első találkozásukra. Egy Grammy-díjátadón találkoztak először, ahol Seth volt a műsorvezető.

  GettyImages-1186437096
  Fotó: Amy Sussman / Getty Images Hungary

  Aztán meglátta Beyoncét, amint Gwyneth Paltrowwal van és az ösztönei vették át az irányítást. Nem jutott azonban messzire, ugyanis az énekesnő testőrei feltartóztatták:

  Annyira megütött a testőre, hogy kiöntöttem az italomat. Megkaptam amit megérdemeltem… Megaláztak és nem találkoztam Beyoncével.

  Az ital az öltönyét is tönkretette, ezért mindvégig azon volt, hogy elrejtse a foltot a színpadon.

  A történetet részletezi az új könyvében is, ami az Évkönyv címet kapta és a két évtizedes Hollywoodi karrierje során szerzett tapasztalatait osztja meg benne.

  (Forrás: EOnline)