Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Fekete Özvegy sztárja, Florence Pugh és Will Poulter kapcsolatán rágódik a fél világ, miután olyan képek láttak napvilágot, hogy a két sztár együtt strandolt, ráadásul feltűnően jól érezték magukat egymás társaságában.

  florance
  Fotó: Instagram

  A pletykák persze rögtön beindultak, hogy a két fiatal együtt van-e, azonban Florence nemrég leállított mindenkit és tiszta vizet öntött a pohárba az Instagramon.

  „Nem, Will Poulter és én nem randizunk. Az egyik barátunkkal együtt mentünk strandolni, aki kb. mindegyik fotón fél méterre volt tőlünk, de ügyesen úgy vágták le, hogy máshogy nézzen ki a szituáció.” – írta az új Fekete özvegy.

 • Érdemes lesz némi zsebpénzt félre tenni, ugyanis bemutatkozott a LEGO Technic új autócsodája.

  A Ferrari Daytona SP3 1:8-as méretarányban érkezik és összesen 3778 elemből fog állni, hűen visszaadva az eredeti járgány designját.

  Az új autó egyébként az Ultimate Car szériájának negyedik modellje és 14 cm magas, 59 cm hosszú, és 25 cm széles lesz, a rajongók pedig 2022. június 1-jétől csaphatnak le rá bármelyik LEGO Store üzletben.

 • Emily Ratajkowski a tőle megszokottól eltérően meglehetősen visszafogottan öltözködött a Cannes-i Filmfesztiválon.

  emily
  Fotó: Instagram

  A body horror műfajának császára, David Cronenberg új filmjének, a Crimes of the Futre bemutatóján vett részt Emily Ratajkowski a Cannes-i Filmfesztiválon.

  A modellként és színésznőként is tevékenykedő Emily egyébként egészen visszafogott öltözéket választott a premierre.:

 • Esküvője után ugyanis felvette újdonsült férje vezetéknevét.

  GettyImages-1057226570
  Fotó: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

  Mint arról korábban az Index is beszámolt, Kourtney Kardashian és zenész kedvese, Travis Barker a napokban ténylegesen összekötötték az életüket. A sztárokkal jócskán megpakolt lagzit Olaszországban tartották, pár nappal az esemény után pedig be is köszöntött az első változás Kourtney Instagram-oldalán. 

  Az újdonsült feleség ugyanis Kourtney Kardashianről Kourtney Kardashian Barkerre változtatta nevét a platformon, melyet a rajongók egy pillanat alatt kiszúrtak.