16:00, December 01.
Horvátország 0
Belgium 0
Ahmad bin Ali Stadion F csoport
16:00, December 01.
Kanada 0
Marokkó 0
al-Tumama Stadion F csoport
20:00, December 01.
Japán 0
Spanyolország 0
Kalifa Nemzetközi Stadion E csoport
20:00, December 01.
Costa Rica 0
Németország 0
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ez már a celebritásnak is sok volt.

  Kim Kardashian állítólag visszautasította a Balenciaga 2023-as szerződés ajánlatát, miután nemrég bejelentette, hogy „újraértékeli” a divatházzal való partnerkapcsolatát a BDSM-reklámbotrányt követően. A márka reklámkampányban ugyanis erősen felnőttes felütésű képek készültek a gyerekmodellekről, akiknek a kezében különféle megtépázott bundájú, monoklis szemű, necc felsőbe, és bőr hámba öltöztetett plüssmackókat adtak. 

  A TMZ értesülései szerint a luxusmárka még a vitatott reklámképek megjelenése előtt megkereste Kardashiant az ajánlatával, a modell azonban nem sokkal a rengeteg negatív visszhangot követően visszautasította az együttműködést. A 42 éves realitysztár döntése, hogy felmondja a kampányt, napokkal azelőtt született, hogy elítélte a márkát, mondván, hogy „megrázták a felkavaró képek”. A bulvár portál forrásai azt is elárulták, hogy Kim Kardashian azt tervezte, hogy Balenciaga ruháit viseli majd a következő hónapokban esedékes eseményeken, de most ettől is visszalépett, és más tervezőkkel vette fel a kapcsolatot, hogy új lehetőségek után nézzen.

 • Fotó: YouTube
  Fotó: YouTube

  Amióta áprilisban bejelentették, különleges helyet foglal el a mozilátogatók szívében az erősen trash kategóriába hajló film, amelyben az idén elhunyt Ray Liotta is látható lesz. A Kokainmedve című film egy hatalmas fekete medve valós történetén alapul, aki 1985-ben Észak-Georgiában megtalált egy zsáknyi elhagyott kokaint, hatalmas felfordulást okozva ezzel.

  A történet szerint egy drogfutárnak lezuhant egy kokain szállító repülője, és az eltűnt anyagot hihetetlen módon megette egy fekete medve. Az igaz történet ihlette vad thrillert máris imádja a közönség, amiben egy zsarukból, bűnözőkből, turistákból és tinédzserekből álló csoport gyűlik össze egy erdőben, ahol egy 230 kilós csúcsragadozó bődületes mennyiségű kokaint kebelezett be, és tombolni kezd. Egyszerre ígérkezik tehát hihetetlenül eszelősnek és szórakoztatónak az alkotás, amelynek előzetesét itt tekintheti meg:

  (via The Guardian)

 • Újfent remek játékokat talált ki az RTL műsorvezetője az IstenEst legfrissebb epizódjában.

  Képernyőkép 2022-11-30 132053.png
  Fotó: Youtube

  Kovácsovics Fruzsina, Puskás Peti és Frohner Fecó volt Istenes Bence vendége a műsorvezető podcastjének legújabb részében. A több témát is érintő beszélgetés után a szokásos játék sem maradt el, ami általában mindig nagyon vicces, sőt időnként kínos helyzetbe hozza a tévés vendégeit. Az első feladatot Frohner Fecó kapta, ami úgy szólt, hogy:

  Vegyél egy jégkockát a szádba, és add át az egyik általad választott játékos szájába.

  Ezen mindenki jót derült, Istenes Bence pedig átnyújtott neki egy kocka csokoládét, hogy jégkocka helyett azzal tegyen eleget a kihívásnak. A fodrász végül Istenes Bencét választotta, akinek azután kellett Frohner szájából átvenni a csokit, hogy Fecó előtte jól meg is szopogatta azt.

  A vicces jelenet 38:28-nál látható.

 • Egészen bizarr esetet jelentettek nemrég Indiában: egy 32 éves férfi hányás és puffadás miatt került a balgakoti kórházba, majd egy röntgen vizsgálatot követően kiderült, tele van a gyomra pénzérmékkel. A diagnózis még a sokat látott orvosokat is meglepte.

  A különböző értékű fémdarabok 2-3 hónapja lehettek a férfi hasában, aki pszichiátriai gondok miatt nyelte le őket. Végül összesen 187 darab, másfél kilónyi aprót távolítottak el sikeresen gyomrából az orvosok egy kétórás beavatkozás során, azóta pedig intenzív osztályon lábadozik a páciens.

  (via Mirror)