Bonifác
10 °C
16 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Öt emeletet zuhant egy macska Chicagóban csütörtökön, miután kiugrott egy égő házból. 

  A tűzoltók már oltották a épületet, amikor az egyik betört ablaknál egyszer csak egy fekete macska bukkant fel. Némi tétovázás után az állat úgy döntött, hogy a zuhanást választja, mint hogy bennégjen és ugrott: 

  A macska szerencsésen ért földet, mivel az épület mellett található fal helyett a fűre esett. Ott a zuhanás után még pattant is egyet, aztán bemenekült a közelben parkoló autó alá. 

  Az állat egy ideig ott gyűjtött erőt és csak néhány perccel később jött elő. A tűzoltók szerint az állat sérülések nélkül megúszta az incidenst. 

  Macska.png
 • GettyImages-1204840007
  Fotó: BG028/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

  Sophie Turner és Joe Jonas gyereke tavaly júliusban született, és a pár nagyon odafigyel arra, hogy ne osszanak meg róla képet, és mindenáron megóvják a nyilvánosságtól. Egy fotós mégis lekapta őket, amin a színésznő, érthető okokból eléggé kiakadt. 

  Instagram-sztorijában pedig hosszan ecsetelte, hogy nem szeretnének semmilyen képet nyilvánosságra hozni a kislányról. 

  Rosszul vagyok tőle, undorítónak tartom az egészet, és arra kérek mindenkit tisztelettel, hogy ne kövessenek minket, ne próbáljon képeket csinálni a lányunkról, és főleg ne jelentesse meg őket.

  A videó tanúsága szerint eléggé felzaklatta az ügy. 

   (via: HuffPost)

 • Sokan elképzelték, és már több variáció is készült arra, hogy valójában mi történhet akkor, amikor a DJ-k a pultban állva pakolják a legveretősebb zenéket, jó ütemben dropolják a basszust, meg ilyenek. 

  Erre készült egy újabb kiváló munka a Coubon. 

  Íme, David Guetta SZELETEL!

 • GettyImages-1232812305
  Fotó: Eric McCandless / Getty Images Hungary

  A 16 éves Caleb Kennedyt kizárták a versenyből, miután nyilvánosságra került egy felvétel róla, amin egy Ku-Klux-Klan-maszkot viselő ember mellett ült. Nemcsak, hogy kizárták, de a műsor YouTube-csatornájáról is eltávolították a videóit. 

  Helló, mindenki, ez elég meglepő lesz, de nem szerepelek többet az American Idolban. Volt egy videó, ami keringet az interneten, és olyan olyan dolgot mutatott be, amit félreértettek. Fiatalabb voltam, és és nem gondoltam bele, de ez nem kifogás. Bocsánatot szeretnék kérni a rajongóimtól és mindenkitől, akinek csalódást okoztam. 

   Kennedy édesanyja elárulta, hogy a fia a videó készítésekor 12 éves volt. 

  Utálom, hogy ez történt és, hogyan mutatja ez be Calebet az interneten. A videó azután készült, hogy Caleb megnézte a Hívatlanok 2: Éjjeli préda című filmet, és eljátszották a szereplőket a filmben. Semmi köze a Ku Klux Klanhoz, de tudom, hogy nézhet ez ki. Caleb egyetlen porcikája sem rasszista. Imád mindenkit, és minden rasszból vannak barátai

  - tette hozzá.

   (via: HuffPost)