Eszter, Eliza
EUR 383,32 Ft
USD 357,65 Ft
14 °C
24 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Természetesen egy TikTokkerről van szó.

  Képernyőkép 2022-05-24 104921.png
  Fotó: @xpmovement / tiktok

  Az, hogy mindezt miért csinálja nem derül ki, valószínűleg csak a kíváncsiság hajtja, követői azonban sok mindenben támogatják.

  A férfi beszámolója szerint az első 1-2 hónapban borzalmasan nézett ki a tenyere, az ott lévő puha és érzékeny bőr ugyanis nehezen tudott alkalmazkodni a folyamatos terheléshez. Ez idő alatt tenyere folyamatosan hámlott, a második hónap után azonban bőre teljesen adaptálódott az új "életformához". 

  Bevallása szerint a bőr a tenyerén megkeményedett és sokkal ellenállóbb lett, távolról pedig teljesen úgy nézett ki, mint azelőtt, hogy elkezdett volna rajtuk járni — közelebbről azonban szembetűnő a különbség. Tenyerén kívül a férfi izmai és ízületei is megerősödtek, minek köszönhetően körülbelül három hónap után már nem okozott különösebb fájdalmat sem a négykézláb járás. 

  Negyven hét után a férfi keze és tenyere távolról továbbra is normálisnak tűnik a valóságban azonban sokkal keményebb, erősebb és ellenállóbb.

  A videós beszámolót alább nézheti meg: 

 • Ráadásul párzás után. 

  A képeken az láthatjuk, amint a nőstény tigris hevesen ráveti magát a hímre, az azonban nem hagyta magát, így hamar egy kisebb összetűzés alakult ki közöttük. Az állatok két lábra állva, a levegőben birkóztak, melyről egy dél-afrikai fotósnak köszönhetően lélegzetelállító fotók is készültek. Alább veheti őket szemügyre: 

 • höri
  Fotó: YouTube

  A tökéletes beltéri pikniken vett részt a videó főszereplője, ez a cuki hörcsög. 

  Gazdája, akire csak „apukaként” hivatkozik a The Dodo YouTube-csatorna, egy hadseregnek is elég mennyiségű ételt pakolt kedvence elé, aki nem volt rest befalni mindent az utolsó falatig.

 • Ez lesz az első alkalom, hogy a trónutódlási sorban a második herceg egyedül szerepel egy hivatalos pénzérmén — emlékeztet az MTI.

  GettyImages-925875278
  Fotó: Chris Jackson / Getty Images Hungary

  Az érmén Cambridge hercegének arcmása látható a HRH The Duke of Cambridge felirattal. A herceg nevét a W betű (William) jelzi, születésnapjára — melyet június 21-én ünnepel — pedig a 40-es szám emlékeztet. Az érmét Thomas T. Docherty tervezte.

  Elmondása szerint a portré megalkotásánál az egyensúlyra törekedett a fiatal, energikus apa és a királyi pozíció ünnepélyes jellegének ábrázolása között. Vilmos herceg arcát a hagyományos oldalprofilhoz képest kissé szembe fordulva ábrázolja, ami bevallása szerint egy dinamikusabb portrét eredményezett. 

  A herceg 2011-ben kötött házassága alkalmából szintén egy ötfontos érmét nyomtak, melyen Katalin hercegnővel együtt szerepeltek.