Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Májusban jelentette be válását a színész.

  A jelek szerint nem búslakodott sokat válása miatt Jeremy Allen White, akit a nézők a Szégyentelenek és A mackó című sorozatokból, vagy a hamarosan debütáló Vaskarom című filmből is ismerhetnek. A színész májusban jelentette be, hogy véget ért a házassága gyermekei édesanyjával, Addison Timlin színésznővel, ám a minap már Rosalía oldalán kapták őt lencsevégre a lesifotósok.

  A spanyol popsztár és a Golden Globe díjas színész most kéz a kézben sétálgattak Los Angelesben, de már korábban is látták őket félreérthető szituációban. Egyelőre egyik fél sem erősítette meg kapcsolatuk hírét, amelyet az amerikai sajtó már nyílt titokként kezel.

 • Hozta a szokásos formáját.

  Képernyőfotó 2023-12-03 - 20.52.24.png
  Fotó: instagram

  Ha ugratásról van szó, Ryan Reynoldsnak és Blake Lively-nek nem kell a szomszédba mennie. A sztárpár rendre nyilvánosan csinál viccet a másikból, ezúttal azonban Taylor Swift is belefolyt a buliba, a színész ugyanis most az ő és felesége közös képét parodizálta ki.

  Az énekesnő és Lively (akik ehosszú évek óta legjobb barátnők) Beyoncé turnéfilmjének premierjén készített egy merész közös fotót, ami természetesen rögtön az internet kedvencévé vált. Ezt szerkeszette át a Deadpool sztárja, és a hölgyek arcát a sajátjára, valamint a Swift párjára, Travis Kelce élsportoló portrérájára cserélte ki.

  Az eredménnyel Reynolds Instagram sztorijában büszkélkedett el, mondanunk sem kell, a kép magáért beszél: