Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Úgy tűnik, igaznak bizonyultak a találgatások: valóban megkérték a műsorvezető kezét!

  Miután Marsi Anikó és Palik László házassága 16 év után tavaly véget ért, a Tények háziasszonyára hamar rátalált a szerelem: Gábor nevű kedvesével már több mint egy éve alkotnak egy párt, kapcsolatukat pedig szinte a kezdetektől felvállalták a nyilvánosság előtt is. 

  marsi aniko.png
  Fotó: TV2

  Pár hete már szárnyra kaptak azok a hírek is, hogy szerelmüket magasabb szintre emelik, miután egy interjú alatt kiszúrták Marsi ujján a csodásan csillogó gyűrűjét. Akkor a tévés arról beszélt, azt az ékszert édesanyjától kapta, de elárulta, Gábor is adott neki egyet, bár sosem jelentette ki, hogy eljegyzési szándékkal. Most azonban nincs több kétség, a Bors észrevette, hogy a férfi legújabb Instagram-posztjában „gyönyörű menyasszonyának” nevezi Marsi Anikót, azaz tényleg megtörtént a lánykérés.

 • A divatvilág egyik új múzsája Madonna 25 éves lánya, aki Párizsban is ellopta a show-t.

  Gyönyörű nő lett Madonna első gyermekéből, Lourdes Leonból, akire pár éve a modelliparban is felfigyeltek. A fiatal sorra kapja a megkereséseket, dolgozott már többek közt a Swarowskinak és Rihanna Fenty márkájának is, ezúttal pedig a párizsi divathéten zárta a Marine Serre show-t.

  A kifutón Lourdes egy szűk, a márka jellegzetes holdmintájával díszített kezeslábast viselt, amelyet vagány sminkkel és rengeteg aranyékszerrel egészítettek ki – az abszolút feltűnő látványra senki sem tudott nem odafigyelni, a lány pedig kétség kívül a nap sztárja lett.

 • A két világhírű színész paradicsomi környezeteben fog visszatérni a mozikba.

  GettyImages-530961670
  Fotó: Mike Marsland / Getty Images Hungary

  Az Ocean's Eleven párosa újabb közös filmmel bizonyítja be a rajongóknak, hogy még mindig működik köztük a kémia a mozivásznakon. Az október 21-én Ticket to Paradise címmel érkező romkom évek óta az első közös produkció amiben egymás oldalán tűnik fel a két színész, de a rajongók már most odáig vannak az egzotikus környezetben játszódó alkotásért.

  A történet szerint Clooney és Roberts egy elvált házaspárt fognak alakítani, akik Bali szigetére érkeznek azért, hogy megakadályozzák lányuk hirtelen jött szerelméből megvalósulni látszó házasságát. A Mamma Mia! rendezőjének legújabb alkotásának előzetesét látva bízvást állítható, hogy a rajongók ezúttal sem maradnak vicces összeszólalkozások és humoros jelenetek nélkül.

   via (CNN)

 • Az időjárás közbeszólt, a rapper csapata nevében kért elnézést a rajongóktól Instagram-oldalán.

  Javában zajlik még a mai nap Zamárdiban a Balaton Sound fesztivál, amelynek egyik péntek esti fellépője lett volna Majka és Curtis. A koncertet azonban lefújták a szervezők a rossz idő miatt – erről maga a rapper számolt be egy Instagram-posztban, sűrű elnézéskérések közepette.

  „Most kezdődött volna a buli, viszont a szervezők nem engedik, hogy színpadra álljunk, pont azért, mert elvileg egy olyan vihar érkezik, ami miatt nem biztonságos odabent lenni még a sátorban sem. Nika nagyon szomorú, én is az vagyok” – kezdte a bejelentkezést Majka, aki arra kérte a sátorban tartózkodó embereket, lehetőség szerint jöjjenek ki onnan.

  Azt is kérdeztük, hogy egy későbbi időpontban felléphetünk–e, tehát ha várunk egy picit, míg elmegy a vihar, de sajnos ezt sem engedik meg. Úgyhogy elnézést kérünk mindenkitől,

  folytatta a rapper, hozzátéve: ők érzik magukat most a legrosszabbul a kialakult helyzet miatt.

  Öröm az ürömben a formáció rajongóinak, hogy a csapat rengeteg koncertet ad a következő napokban, ezeket fel is sorolta Majka videója végén, így aki pótolná a bulit, bőven lesz még rá lehetősége a nyáron.