Paszkál
10 °C
15 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A sátoraljaújhelyi járőrök és tűzoltók rókamentése.
  A sátoraljaújhelyi járőrök és tűzoltók rókamentése.
  Fotó: Police.hu

  Együttes erővel több kis rókát is sikeresen kimentettek egy kútból a sátoraljaújhelyi rendőrök és tűzoltók – derül ki a rendőrség portáljának közleményéből.

  A Police.hu beszámolója szerint a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányságra telefonált be valaki, és elmondta, hogy a város külterületén, az Orémusz dűlőben rókakölykök estek egy kútba. A járőrök egy elhagyatott épület víztározójában meg is találták a rémült és bajba jutott állatokat, és a lánglovagok segítségét kérték.

  A város hivatásos tűzoltói a rendőrök segítségével a kis rókákat kimentették, majd a gyepmester jelenlétében megállapították, hogy az állatok egészségesek. A kölyköket szabadon engedték, a kutat pedig deszkákkal fedték le.

 • idosfiatal.png
  Fotó: tiktok / itsme.madiiii

  Albérletet keresni nehéz. Főleg, ha valaki fiatal és tapasztalatlan. De a legnehezebb az, hogy ne élje bele magát az ember, ha valami gyanúsan jó ajánlatot talál.

  Egy oklahomai tinédzserrel pont ez történt. A lány 19 éves, és borzasztóan megörült, amikor megtalálta a megfelelő otthont, hogy végre elköltözhessen a szüleitől. A TikTokra feltöltött videóból kiderült az is, hogy előzetesen nem tekintette meg az ingatlant, ami két hálószobával rendelkezik, és csak 100 ezer forintnyi összeget kóstál havonta. Jól hangzik, ugye? 

  Miután birtokba vette a lakást, már kezdett neki gyanús lenni, hogy a szomszédai mind 65 évesnél idősebbek. De csak egy héttel később vette észre azt a táblát, amire ki volt írva, hogy

  idősek számára fenntartott apartmanok. 

  Szerencsére a környéken nem diszkriminálnak senkit a kora alapján, így a tini élvezi a szomszédaival járó előnyöket. Mindig jut neki is egy kis házi készítésű süti, illetve a zenét is bömböltetheti, hiszen sok lakó nagyothalló. 

   (via: New York Post)

 • tk3s 00524749 000007
  Fotó: Lego via Bestimage / Northfoto

  Végre otthonába költöztetheti a Jóbarátok két ikonikus apartmanját, és újrajátszhatja kedvenc jeleneteit a főszereplőkkel. Ehhez persze idegrendszer is kell, ugyanis 2048 kockából kell felépítenie Joey és Chandler, illetve Rachel és Monica lakásait. A készlethez tartozik egyebek mellett

  • Chandler exbarátnője, Janice,
  • a legendás hálaadás napi pulyka, ami Monica fején landolt,
  • Phoebe szénné égő babaháza,
  • Mrs. Braverman sajttortája,
  • és Joey és Chandler lakásának dísze, a fehér kutyaszobor.
  tk3s 00524749 000008
  Fotó: Lego via Bestimage / Northfoto

  Ha megunta a sorozat bingelését, júniustól önfeledten legózhat kedvenceivel, május 27-én pedig a Jóbarátok reunionnal is csillapíthatja függőségét.

  tk3s 00524749 000001
  Fotó: Lego via Bestimage / Northfoto
 • A Tigriskirály egy elég szokatlan dologgal állt elő, hogy kijusson a börtönből. Az elnökválasztáskor arra számított, hogy majd Trump kegyelmet ad neki. Meglepő fordulat: Trump nem adott neki kegyelmet.

  Joe Exotic, a Netflix Tigerking című dokusorozatának címszereplője, a Tigriskirály azért ül, mert megsértette a vadon élő állatokra vonatkozó törvényeket, illetve bérgyilkost bérelt fel ősellensége, Carol Baskin megölésére. 22 év börtönre ítélték, így nem csoda, hogy minden lehetőséget megragad, hogy

  csökkentse a büntetés mértékét.

  Most épp azt állítja, hogy prosztatarákja van, ezt elvileg bizonyítani is tudja, és azt szeretné, ha maga az Amerikai Egyesült Államok elnöke, Joe Biden, vagy az alelnök hallgassa meg, nézze meg, hogy milyen embertelen körülmények között kell szenvednie. Ezt szerinte nem lehet prosztatarákkal kibírni, így jött az ötlete, hogy hadd menjen haza, ahol megfelelő táplálékot tud magához venni, illetve a számára elfogadható orvosi ellátásban tud részesülni.

  Egyelőre nem tudni, hogy ennek mi lesz a következménye. De az is kérdés, hogy ezek a sztorik vajon megjelennek majd a Joe Exoticról szóló hollywoodi filmben és sorozatban? 

  (PageSix)