Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Karantén alá vontak egy floridai kisvárost, miután ismételten megjelent egy olyan csiga, ami veszélyes lehet az emberre, a környezetre, de még az épületek szerkezetére is.

   A floridai Mezőgazdasági és Fogyasztóvédelmi Minisztérium június 24-én bejelentette: karantén alá kerül New Port Richey városkája, miután az eredetileg Afrikából származó csigafaj megjelent a megyében, a hatóságok pedig egyelőre nem tudják kordában tartani a jelenséget.

  Azonban ellentétben a koronavírus-járvány idején elrendelt karanténnal, a mostani azt jelenti, hogy a helyi lakosok nem vihetnek ki, illetve be a területről sem növényeket, termőföldet, kerti hulladékot, törmeléket, vagy komposztot és építőanyagot.

  Az afrikai közönséges achátcsiga (Giant African land snail) nem csak az emberre jelentenek veszélyt, de a növényekre és az épületek festésére, illetve  szerkezetére is, ugyanis az ezekben található kalcium forrást szimplán elfogyasztják.

  Jól mutatja, hogy milyen veszélyesek, hogy 2011 óta közel 4,5 milliárd forintnak megfelelő kárt okoztak, ráadásul természetes ellenségek hiányában rendkívül nehéz kiirtani őket, pláne, hogy gyorsan is szaporodnak.

  (Via)

 • A színészt akarva–akaratlan is rengetegen összekötik az általa megformált vagány rocker, Eddie Munson karakterével, így elsőre valóban nehéz elképzelni, hogy elmondása szerint őt egy igazi klubhimnusz mentené meg a sorozat antagonistájától.

  GettyImages-1397267357
  Fotó: Getty Images

  Azt már tudjuk a lelkes Twitterezőknek hála, miért volt olyan ismerős a Stranger Things nézőinek az új évadban feltűnő Joseph Quinn, most pedig az is kiderült, melyik az angol színész kedvenc dala, aminek segítségével el tudna menekülni Vecna átka elől. Ez a nóta nem más, mint a '90–es évek egyik legendás bulislágere, a Vengaboys Up & Down című száma. Akinek elsőre nem ismerős, mutatjuk, erről a dalról van szó:

  A rajongók persze teljesen bepörögtek a váratlan vallomástól – többen azzal viccelődnek a neten, milyen zseniális és komikus jelenet lenne, ahogy Quinn a popdal ritmusára fut az életéért, nyomában az Upside Down gonoszával.

 • Bradley Cooper épp a Maestro című Netflix-filmen dolgozik , melyben a színész Leonard Bernstein zeneszerző bőrébe bújik, emiatt pedig a maszkmesterek rendesen megváloztatták a Csillag születik sztárjának külsejét.

  Bradleycooper
  Fotó: Instagram

  A legutóbbi forgatási képeken ismét a jócskán megöregedett Coopert láthatjuk, amint épp csókot vált színésztársával, Carey Mulligannel az egyik jelenetben.

 • A 2011-es indulása óta ijesztget bennünket Ryan Murphy és Brad Flachuk az Amerikai Horror Sztori mindenféle réméségével, legyen az épp egy elmegyógyintézet, banya tanya, vagy épp egy utazó torzszülöttekből álló cirkusz.

  AHS
  Fotó: YouTube

  Idén sem maradunk horror nélkül, ám ezúttal már epizódonként más és más történetet fogunk megismerni az American Horror Stories második szezonjában, aminek rövid előzetese is érkezett.

  A rémisztgetés idén július 21-én indul a Hulun.