Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • ST4recap
  Fotó: YouTube

  Véget ért a várakozás: már elérhető a Netflix kínálatában a Stranger Things 4 Vol. 2, amihez a szolgáltató most kiadott egy gyorstalpalót, hogy aki nem emlékezne minden fontosabb eseményre az első 7 epizódból, most felzárkózhat a végjáték előtt. 

  Mondani sem kell, a videó erősen spoileres:

 • Egészen elképesztő jelenet zajlott le egy londoni fodrászat kirakata előtt, miután páran észrevették az üzletben Rihannát és párját, ASAP Rockyt. 

  Képernyőfotó 2022-07-02 - 13.22.20.png
  Fotó: Twitter

  A sikoltozó járókelők egy emberként tömörültek a Crystal Palace negyedben található fodrászat ablakai elé, hogy saját szemmel láthassák az énekesnőt, aki egyébként a nemrég Londonban fellépő ASAP Rockyt kísérte el frizuraigazításra. Mivel egy idő után az érintett útszakasz annyira megtelt, hogy mozdulni sem lehetett már, egyesek a szemben lévő közlekedési oszlopra felmászva próbáltak legalább egy fotót lőni a világsztárról. A végig napszemüveget viselő Rihanna eközben mosolyogva videózta bentről a kilakult tumultust, de hasonlóan tett a fodrászat többi borbélya is.

  Az eset plánéja, hogy ez a pár első nyilvános megjelenése gyermekük májusi születése óta, bár több mint valószínű, hogy Rihannáék ettől függetlenül is hasonló fogadtatásban részesültek volna hatalmas rajongótáboruknak hála.

  (via SkyNews)

 • Úgy tűnik, igaznak bizonyultak a találgatások: valóban megkérték a műsorvezető kezét!

  Miután Marsi Anikó és Palik László házassága 16 év után tavaly véget ért, a Tények háziasszonyára hamar rátalált a szerelem: Gábor nevű kedvesével már több mint egy éve alkotnak egy párt, kapcsolatukat pedig szinte a kezdetektől felvállalták a nyilvánosság előtt is. 

  marsi aniko.png
  Fotó: TV2

  Pár hete már szárnyra kaptak azok a hírek is, hogy szerelmüket magasabb szintre emelik, miután egy interjú alatt kiszúrták Marsi ujján a csodásan csillogó gyűrűjét. Akkor a tévés arról beszélt, azt az ékszert édesanyjától kapta, de elárulta, Gábor is adott neki egyet, bár sosem jelentette ki, hogy eljegyzési szándékkal. Most azonban nincs több kétség, a Bors észrevette, hogy a férfi legújabb Instagram-posztjában „gyönyörű menyasszonyának” nevezi Marsi Anikót, azaz tényleg megtörtént a lánykérés.

 • A divatvilág egyik új múzsája Madonna 25 éves lánya, aki Párizsban is ellopta a show-t.

  Gyönyörű nő lett Madonna első gyermekéből, Lourdes Leonból, akire pár éve a modelliparban is felfigyeltek. A fiatal lány sorra kapja a megkereséseket, dolgozott már többek közt a Swarowskinak és Rihanna Fenty márkájának is, ezúttal pedig a párizsi divathéten zárta a Marine Serre-show-t.

  A kifutón Lourdes egy szűk, a márka jellegzetes holdmintájával díszített kezeslábast viselt, amelyet vagány sminkkel és rengeteg arany ékszerrel egészítettek ki – az abszolút feltűnő látványra senki sem tudott nem odafigyelni, a lány pedig kétségkívül a nap sztárja lett.