Paszkál
10 °C
15 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nem is lehetett sejteni, hogy nem csak a Leicester City győzelme miatt lesz fontos ez a május 15-i mérkőzés. A Leicester City fennállása első FA-kupáját nyerte meg, mivel a döntőben Youri Tielemans bombagóljával 1–0-ra legyőzte a Chelsea-t.

  Kapcsolódó

  Bombagól és a VAR lett a Chelsea veszte a kupadöntőben

  A Leicester ötödik nekifutásra nyerte meg az FA-kupa fináléját.

  A döntő napján még elkezdett terjedni a Twitteren a #HerGameToo hastag is, ami annyit jelent, hogy ez nem csak a pasik játéka, hanem a nőké is. A fociszerető nők a rájuk tett szexista megjegyzésekkel hívták fel a figyelmet arra, hogy a futballrajongó férfi közönség, illetve közösség mennyire kirekesztő és lenéző velük szemben. A nők megmutatták, hogy általában milyen megjegyzéseket kapnak.

  scrnli 2021- 05- 16- 12-35-46.png

  Mit értesz te a focihoz?!I

  Illetve:

  Menjél vissza a konyhába!

  Valamint:

  Tudod te egyáltalán, hogy mi is az a les?

  Továbbá:

  A nők  véleménye a fociról = lényegtelen

  Végül pedig:

  Csak azért jársz meccsekre, hogy felkeltsd a pasik érdeklődését.

  Mivel felpörgött a #HerGameToo hashtag, ezért biztos, hogy sikerült elérniük a nőknek, hogy felhívják a magukra a figyelmet. Hogy ennek lesz-e bármi foganatja, az majd idővel kiderül.

  (Indy100)

 • Scarlett Johanssonnak, miközben átvette életműdíját az MTV Movie Awardson, és éppen lelkesen köszöngette mindenkinek az elismerést, fejére öntött a férje, Colin Jost egy tálnyi zöld trutyit. 

  A vicc lényege az volt, hogy Jost összekeverte a díjátadókat, és mivel a Nickelodeon szokása, hogy  az eseményeiken  nyakon öntenek  zöld takonnyal  mindenkit, akit csak lehet, ezért kapta meg a színésznő is a neki járó adagot. 

  Mi a f***?

  – felkiáltással díjazta Johansson a férje kedvességét. 

  (via: indy100 )

 • Javában zajlanak a Lánchíd felújításának előkészítő munkái, így megkezdődött a híd vízi környezetének fém- és lőszermentesítése is - olvasható a Budapesti Közlekedési Központ közösségi oldalán. Szerencsére az időjárás is kedvező, így nyugodtan dolgozhatnak az illetékesek. 

  A Dunában talált fémtárgyakat a búvárok emelik ki a vízből, ha pedig netán lőszerekre bukkannak, azokat a Magyar Honvédség szakértőinek segítségével hatástalanítják. A BKK oldalára felkerült egy csomó kép arról, mi mindent találtak a mélyben. Hihetetlen, de még elektromos rollereket is felhoztak. 

   A teljes galériát itt találja:

 • GettyImages-1313160777
  Fotó: Patrick Smith / Getty Images Hungary

  Ahogy már korábban megírtuk, aligátorpárzási időszak van Floridában, ezért gyakrabban történhet olyan találkozás a hüllők és emberek, ez esetben pedig négylábúak között, ami nem biztos, hogy jól sül el. Mike McCoy, a nyolc hónapos Jake nevű labrador gazdája azonban életét kockáztatva mentette ki a kutyáját egy arra járó aligátor szájából. 

  Éppen a kutyát sétáltatta, amikor a semmiből előtűnt a több mint 2 méteres hüllő, és magával rántotta a kutyát. McCoy utánuk vetette magát a vízbe, és legyűrve az aligátort, megmentette kedvence életét. 

  Megkerültem, szemen böktem, és kiemeltem a vízből, hogy ne tudjon elmenekülni, amíg nem ereszti el a kutyát. 

  Jake-et és gazdáját is megharapta az aligátor, de szerencsére nem esett komolyabb bajuk. Úgy néz ki, rájár a rúd mostanában a labradorokra, egy másikat nemrég a szél vitt el majdnem.

  (via: HuffPost)