Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Andrew Garfield vagy nem tudott aludni, vagy el akarta kerülni a tömeget, ugyanis már nagyon korán magához vette a szörfdeszkáját.

  A csodálatos Pókember-filmek sztárja nem húzta az időt, kora reggel már lent volt a parton, hogy meglovagolja a hullámokat Malibun.

 • ST4recap
  Fotó: YouTube

  Véget ért a várakozás: már elérhető a Netflix kínálatában a Stranger Things 4 Vol. 2, amihez a szolgáltató most kiadott egy gyorstalpalót, hogy aki nem emlékezne minden fontosabb eseményre az első 7 epizódból, most felzárkózhat a végjáték előtt. 

  Mondani sem kell, a videó erősen spoileres:

 • Egészen elképesztő jelenet zajlott le egy londoni fodrászat kirakata előtt, miután páran észrevették az üzletben Rihannát és párját, ASAP Rockyt. 

  Képernyőfotó 2022-07-02 - 13.22.20.png
  Fotó: Twitter

  A sikoltozó járókelők egy emberként tömörültek a Crystal Palace negyedben található fodrászat ablakai elé, hogy saját szemmel láthassák az énekesnőt, aki egyébként a nemrég Londonban fellépő ASAP Rockyt kísérte el frizuraigazításra. Mivel egy idő után az érintett útszakasz annyira megtelt, hogy mozdulni sem lehetett már, egyesek a szemben lévő közlekedési oszlopra felmászva próbáltak legalább egy fotót lőni a világsztárról. A végig napszemüveget viselő Rihanna eközben mosolyogva videózta bentről a kilakult tumultust, de hasonlóan tett a fodrászat többi borbélya is.

  Az eset plánéja, hogy ez a pár első nyilvános megjelenése gyermekük májusi születése óta, bár több mint valószínű, hogy Rihannáék ettől függetlenül is hasonló fogadtatásban részesültek volna hatalmas rajongótáboruknak hála.

  (via SkyNews)

 • Úgy tűnik, igaznak bizonyultak a találgatások: valóban megkérték a műsorvezető kezét!

  Miután Marsi Anikó és Palik László házassága 16 év után tavaly véget ért, a Tények háziasszonyára hamar rátalált a szerelem: Gábor nevű kedvesével már több mint egy éve alkotnak egy párt, kapcsolatukat pedig szinte a kezdetektől felvállalták a nyilvánosság előtt is. 

  marsi aniko.png
  Fotó: TV2

  Pár hete már szárnyra kaptak azok a hírek is, hogy szerelmüket magasabb szintre emelik, miután egy interjú alatt kiszúrták Marsi ujján a csodásan csillogó gyűrűjét. Akkor a tévés arról beszélt, azt az ékszert édesanyjától kapta, de elárulta, Gábor is adott neki egyet, bár sosem jelentette ki, hogy eljegyzési szándékkal. Most azonban nincs több kétség, a Bors észrevette, hogy a férfi legújabb Instagram-posztjában „gyönyörű menyasszonyának” nevezi Marsi Anikót, azaz tényleg megtörtént a lánykérés.