Szervác, Imola
12 °C
18 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Kalifornia partjainál arra lettek figyelmesek, hogy valami különös állat van a homokban. Semmi rejtélyes űrlényszerűség nem volt benne, hisz ehhez hasonló hal fajtával már sokan találkoztak, ha más nem a Némó nyomában című filmben.

  184270916 10158370414122989 2090117536839215063 n

  Azért különösen érdekes, hogy a víz partra vetett egy ilyen korbácsoshalfélét, mert ez tényleg nem mindennapi. Leginkább azért nem, mert ez a fajta hal természetes közege az óceán mélyén van. A felszín közelébe se jön. 

  Ezért is, valamint azért is érdekes ez az eset, mert  ilyen sértetlenül került ki a szárazföldre. Egyelőre még nem sikerült megoldani a rejtélyt, de, ha a globális felmelegedést kezdjük el okolni, akkor talán olyan nagyot nem tévedhetünk. Persze az is lehet, hogy ez egy nagyon ritka és nagyon elszigetelt eset, amire nem lesz újabb példa még nagyon sokáig. Majd kiderül.

  (Huffington Post)

 • GettyImages-1205305669
  Fotó: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

  Caitlyn Jenner, aki újabban Kalifornia kormányzója szeretne lenni, a CNN-nek kifejtette, hogy nagyonis támogatja a halálbüntetést. A büntetés ezen formája egyébként legális az államban, de 2006-ban leállították, 2019-ben pedig a kormányzó, Gavin Newsom hivatalos moratóriumot is elrendelt. 

  Jenner azt is elárulta, hogy jó kormányzó lenne, mert 

  remekül tud hallgatni és szereti az ötleteket.

  És még csak innentől indult be a buli, ugyanis programjához hozzátartozik az is, hogy befagyasztaná az adókat és a szabályozásokat is. Mivel úgy gondolja Kaliforniában már azért is megadóztatják az ember lányát, ha kisétál az ajtón. 

  Amikor pedig megkérdezték tőle, miért kéne rá szavazni csak annyit mondott

  mert aranyos és imádnivaló vagyok. 

  Erős egyébként a mezőny a Kalifornia kormányzója tisztért, Jenner egyik riválisa például egy igazi medvével utazgat és kampányol, hogy így mutassa meg a benne rejlő vadállatot. 

  (via: indy100)

 • Szenzációs hír! Breaking!

  Pamkutya – illetve a Pamkutya nevű formáció egyik tagja – egy YouTube-videóban levette a két szemét eltakaró, divatos optikai készítményt, ami a korábban zenés paródiákkal, ma már komolyabb témákkal is operáló duó védjegye is egyben. Azaz: levette a napszemüvegét.

  scrnli 2021- 05- 12- 14-46-45.png
  Fotó: PamKutya / youtube

  És ez a több mint 6 percen át tartó produktum jelenleg közel 700 ezres nézettségnél tart.