Blanka, Bianka
-2 °C
14 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Szellem.jog.png
  Fotó: tiktok

  A frászt hozta az emberekre az a TikTok videó, ami sokak szerint a legmeggyőzőbb bizonyíték a szellemek létezésére.

  A videó feltöltője épp a biztonsági kamera felvételeit nézte vissza, amikor arra lett figyelmes, hogy kutyája a semmibe ugat, majd hirtelen, egy láthatatlan erő elkapja és a nyakörvét leveszi róla.

  Amióta a videó felkerült, már közel másfél millióan látták, és 43 ezernél is több komment érkezett. Többen állítják, hogy eddig ezután kétségtelen, hogy szellemek igenis léteznek.

  @shannyfantg

  sorry for the obnoxious barking at the beginning. watch my black dog. ghost takes her collar off in her crate. ##fyp ##ghost ##dog ##scary ##wtf

  ♬ original sound - user3228721954538

  Ön szerint tényleg kísértetjárást vettek videóra?

 • GettyImages-141326467
  Fotó: Nbc / Getty Images Hungary

  Ahogy az Index is megírta, a Jóbarátok című sorozatból ismert Gunther 59 éves korában, vasárnap elhunyt. James Michael Tyler hónapok óta prosztatarákkal küzdött, emiatt a Jóbarátok különkiadásába is csak virtuálisan jelentkezett be. 

  Várható volt, hogy a színészről szereplőtársai is megemlékeznek majd.

  Sorozatbeli plátói szerelme, Jennifer Aniston egy közös jelenetüket osztotta meg az alábbi szöveggel:

  A Jóbarátok nem lettek volna ugyanazok nélküled. Köszönjük a nevetést, amit a sorozatba és mindannyiunk életébe hoztál! Nagyon fogsz hiányozni.

  Courteney Cox, Lisa Kudrow és Matt LeBlanc pedig hálát adtak azért, hogy ismerhették őt, és köszönetet mondtak neki mindenért. 

  David Schwimmer és Matthew Perry egyelőre nem kommentálták Instagram-oldalaikon a halálhírt.

 • A színésznő sorra járja a világot és a különböző vörös szőnyeges eseményeket a közelgő filmje, az Örökkévalók bemutatója miatt.

  GettyImages-1348840130 (1)
  Fotó: Daniele Venturelli / Getty Images Hungary

  Legutóbbi megjelenéséről, amikor egy bizarr ékszer virított az állán, az Index is írt. Akkor hat csemetéje közül öten tartottak vele a premierre, ami azért volt meglepő, mert nem gyakran látni őket nyilvános eseményeken. A hétvégén a Római Filmfesztiválon is bemutatták a filmet, ahol ezúttal Zahara és Shiloh támogatta édesanyjukat.

  Angelina egy feltűnő, ezüst színű Versace ruhát viselt.

 • Mindenki emlékszik a Cybertruck két évvel ezelőtti bemutatójára? Aki lemaradt volna, Elon Musk 2019-ben mutatta meg a világnak a jövő járgányát Los Angelesben, azonban a Tesla fura kocsija, azóta sem gurult ki az utakra, holott 2021-re tervezték a gyártásának kezdését.

  A Cybertruck azért is különleges, mert a karosszéria abból a rozsdamentes acélból készült, amit a SpaceX űrhajóihoz is használnak, azonban ezeket a lemezeket hajlítják, nem pedig préselik a gyártás során, ami megmagyarázza az autó szögletes formáját is.

   

  Egyelőre nem sokat tudni a Cybertruck végső formájáról, de Musk Twitteren korábban elárulta, hogy nem lesznek az autón kilincsek, amit megerősít az a videó is, amin az autó alfa verzióját tesztelik, de hogy ebből mennyi fog ténylegesen megvalósulni, az még a jövő kérdése. Akadt egy másik prototípusról készült videó is, amin az látható, ahogy az autóra felszereltek tükröket.

  Ez azért is érdekes, mert nem volt tisztázva eddig, hogy a Cybertruckon lesznek-e, azonban Musk elmondta, hogy a törvény kötelezővé teszi a használatukat, igy mindenképp ott lesznek a tartozékok között. 

  Ha minden igaz, akkor a Tesla járgányainak gyártása jövőre kezdődnek majd, legalábbis a cég járműmérnöki alelnöke, Lars Moravy szerint, de pontosan még nem tudni, hogy mikor.

  Moravy arról is beszélt, hogy a videókon látható autókon akad több extra is, azonban követték az eredeti koncepciót a fejlesztések során.

  (Raketa.hu)