Ferenc
10 °C
29 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Emma Roberts kisfia december végén született, az arcát viszont nem mutatta meg eddig a színésznő. Nem lett volna meglepő, ha egyáltalán nem is teszi, hiszen egyre több híresség dönt úgy, hogy inkább megóvja a gyermekét a nyilvánosságtól.

  Emma Roberts most úgy döntött, egy kicsit mégis megmutat a kisfiából. Az amerikai anyák napja alkalmából cukiskodott egyet a kis Rhodes Roberttel, és az erről készült fotót meg is osztotta követőivel.

 • GettyImages-1187547992
  Fotó: Rodin Eckenroth / Getty Images Hungary

  Gina Carano botrányos körülmények között távozott a Disney+ Star Wars-sorozatából, a The Mandalorianból, miután a maszkellenes, Trump-párti egykori MMA-harcos színésznő a holokauszt zsidóihoz hasonlította Amerika republikánusait. Két évad után írták ki a szériából, pedig külön spin-offot is terveztek a karakterével, de a jelek szerint február óta

  megenyhültek a Disney és a lucasfilm fejesei.

  A 39 éves színésznő ugyanis szerepel a Disney által, egyelőre csak marketingcélból  közzétett listán, amelyen az Emmy-díjra jelölt sztárjait mutatja be. A korábbi közlemény szerint a gyűlöletkeltő posztjai miatt nemkívánatossá vált Gina Caranót a legjobb mellékszereplő díjára tartják érdemesnek.

  A The Mandalorianból összesen 22 színészt jelölnek különböző kategóriákban, köztük

  • Pedro Pascalt,
  • Giancarlo Espositót,
  • Mark Hamillt
  • és Ming-Na Went is.

  Íme egy jelenet, amely megmutatja, hogy a Cara Dune-t alakító színésznő milyen keményen megdolgozott a jelölésért:

 • GettyImages-1191647093
  Fotó: Samir Hussein / Getty Images Hungary

  Ha valaki nem figyel, akkor hamar összekeverheti azt a sok angol zenekart, amit az ország kitermelt a világ popkultúrája számára. Itt van például a Blue, amit csak egy betű választ el az egyik leghíresebb angol rockegyüttestől. 

  A Blue fiúzenekar az alábbi örökbecsű szerzeménnyel lopta be magát a köztudatba még 2001-ben:

  Az egyik énekes a Blue-ból, Antony Costa osztotta meg a zenekarok történetének valószínűleg legkínosabb incidensét egy podcastben. 

  2001-ben adtuk ki az első kislemezünket, nagyon jól mentek a dolgok, még a Milánói Divathétre is meghívott minket Donatella Versace. … Kaptunk egy privát gépet, odarepítettek minket. Leszálltunk, elmentünk a divatbemutatóra, és utána azt mondták »nézzétek, azt akarjuk, hogy találkozzatok Donatellával, mindenkit üdvözölni szeretne.«

  Eddig minden jól alakult, gondolhatnánk, de aztán itt kezdett egy kicsit gyanús lenni a dolog:

  Felsorakoztunk, mintha a királynővel találkoznánk, aztán ránk nézett. Még mondtam is Webbe-nek, hogy »ez egy kicsit furcsa, úgy tudtam, hogy mi vagyunk az egyik vendég, miért nem köszönöm, vagy mondja, hogy örül, hogy eljöttünk?«

  A divattervező ahelyett, hogy megköszönte volna nekik, hogy elfogadták a meghívást, villámgyorsan otthagyta őket. Costa szerint már visszarepültek Londonba, amikor kiderült, hogy nem is őket akarták elhívni, hanem a 

  Blur nevű együttest. 

  A tévedésért valószínűleg az akkori korszellem okolható: 

  Biztos, hogy az történt, hogy odament a PR-oshoz, és azt mondta »legyen itt a Blueh«, ők meg azt gondolhatták, hogy, itt ez az új banda, biztos a Blue-ra gondolt. 

  Ettől függetlenül jól érezték magukat, kaptak egy csomó dizájner ruhát, és buliztak egyet Olaszországban. Soha rosszabb félreértést.

  (via: indy100)

 • Kedvtelésből tartott kecskéiről posztolt Mark Zuckerberg. A cuki bejegyzésében annyit írt: „a kecskéim: Max és Bitcoin”. Néhány óra alatt több mint félmillióan lájkolták, és a felhasználók a kommentszekcióban sem fogták vissza magukat. 

  Max és Bitcoin
  Max és Bitcoin
  Fotó: Marck Zuckerberg Facebook-oldala

  Volt, aki saját kecskés képpel reagált, akadt olyan, aki visszakérdezett, hogy Zuckerberg nem őrült-e meg, sokan pedig arra a következtetésre jutottak, hogy azt akarta üzenni, ő egy Bitcoinmaximalista, azaz rendíthetetlenül abban hisz, a Bitcoin az egyetlen igazi kriptovaluta.

  Legutóbb, amikor a Tesla vezér, Elon Musk posztolt a Bitcoinról, az egekbe szökött az árfolyama. Lehet, Zuckerberg is ezt akarja. Átszámítva jelenleg a Bitcoin csaknem 16,5 millió forintot ér. A Facebook alapítójának elvileg nincs ilyen befektetése.