Kinga, Kincső
15 °C
31 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Minden bizonnyal nem ez volt John Blume legjobb napja.

  John Blume szerencsére karcolásokkal megúszta a balesetet.
  John Blume szerencsére karcolásokkal megúszta a balesetet.
  Fotó: Cheddar Gadgets / Facebook

  A Cheddar Gadgets Facebook-oldalán jelent meg pár napja egy videó, melyben egy autó egyik pillanatról a másikra átüti magát egy férfi nappalijának falán és majdhogynem el is üti őt.

  Blume elmondása szerint épp reggelizett, amikor a volán mögött ülő nő rosszul lett és elvesztette a jármű felett az irányítást. A nőt kórházba szállították, a férfi azonban megtagadta az ellátást, szerencsére kisebb karcokkal megúszta a tragédiát.

 • Ha nem, akkor éppen itt az ideje.

  Újabb zseniális állatos videó kezdett el terjedni a YouTube-on — ezúttal egy fehér husky kutyáért van megbolondulva az internet népe, aki őzeket és balett-táncosokat megszégyenítő módon ugrál egy kerítés előtt.

  A kutyust egyébként Nalának hívják, gazdája elmondása szerint pedig még soha nem látta így viselkedni házi kedvencét, ezért is vette videóra, amit most Ön is megnézhet:

 • Teljesen kiverte a biztosítékot az internet népénél a srác, aki minden erejével nekiment a testpozitív mozgalomnak, majd egyenesen ördöginek nevezte azt.

  A fitneszguru Jack Bly a Twitter-oldalát használta, hogy megossza követőivel és egyébként mindenki mással is, mi a véleménye az elmúlt hetekben, hónapokban népszerűvé vált mozgalomról (spoiler: semmi jó).

  A fiatal férfi öt pontban szedte össze, szerinte miért káros a társadalomra és az egészségre is a mozgalom, és a pontok között első helyen a félreinformálás szerepelt – szerinte ugyanis a Cosmopolitan és a hozzá hasonló magazinok hatalmas bűnt követnek el azzal, hogy azt sugallják, bármilyen testsúllyal lehet egészséges életet élni.

  Hozzátette: a tanulmányok szerint a túlsúllyal küzdők sokkal nagyobb eséllyel nézhetnek szembe életük során stroke-kal, cukorbetegséggel vagy akár szívelégtelenséggel.

  Később kitért arra, hogy 2008-ban az Egyesült Államokban a túlsúly miatti műtétek ára meghaladta a 147 milliárd dollárt, és arra is, hogy a mozgalom egy nagyon rossz hitre épül, miszerint az érzések fontosabbak a tényeknél. Végül hozzátette, a testpozitivitás miatt emberéletek forognak kockán.

  A tweetek fogadtatása meglehetősen sokszínű volt, akadt olyan, aki egyetértett Bly nézetével, mások azonban betámadták a fitneszgurut.

  Egy biztos, Jack Bly és Schobert Norbi biztosan örömmel fognának egymással kezet, hiszen, mint kiderült, mind a ketten remekül értenek a fogyáshoz, és előszeretettel mennek neki az ilyen és ehhez hasonló mozgalmaknak. A valóság azonban ennél jóval sokrétűbb, hiszen a mai napig egy kényes és árnyalt témáról van szó.

  Mi a #bodypositivity-mozgalom?

  Egyes személyi edzők úgy vélik, a testpozitivitás egy kifejezetten hasznos és fontos eleme lehet a jó útra térésnek, hiszen az az ember, aki békében él önmagával, sokkal többre képes, mint az, aki szorongani kényszerül. A mozgalom eredeti célja az volt, hogy megmutassa a nőknek, bármilyen alakkal vagy bőrszínnel is rendelkeznek, szeretetre méltóak, és a maga módján mindenki egyformán szép – sajnos vannak azonban, akik visszaélnek ezzel, és egyszerűen csak a lustaságukat próbálják leplezni.

  Ön mit gondol a mozgalomról?

  (Forrás: BoredPanda)

 • Nagyon meglepődött a három amerikai lány, Bekah King, Abi Roberts és Morgan Tabor, amikor kiderült, hogy mindhárman ugyanazzal a fiúval járnak.

  De ahelyett, hogy utálkozni kezdtek volna, összebarátkoztak, és kitalálták, hogy valami pozitív dolgot teremtenek abból, hogy megcsalták őket. Találtak egy régi buszt, felújították, és most együtt utazzák körbe Amerikát.

  A kalandot még márciusban kezdték el, azóta pedig az Instagram-oldaluk is nagy érdeklődésnek örvend, ugyanis már közel 51 ezren követik őket. Támogatóiknak köszönhetően pedig egyre csak otthonosabb lesz a kisbusz.

  (Forrás: Bored Panda)