Jusztin
13 °C
30 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Vasárnap indult az Egyesült Királyságban a GB News nevű jobboldali hírcsatorna. Az angoloknak több se kellett, mint hogy azonnal elkezdjék széttrollkodni a valószínűleg még tapasztalatlan, vagy csak simán nagyon figyelmetlen riportereket. 

  Az első hibát a csatorna ott követte el, hogy óriasi szeretettel várták a kommentelőket, akik olyan különleges neveket adtak a kérdéseikhez, mint

  Mike Hunt

  vagy

  Mike Oxolong.

  Angolul jól tudó olvasóink mondják ki hangosan a fenti neveket, akkor kiderül a turpisság, akik nem beszélik a nyelvet azoknak segítünk annyival, hogy nálunk is népszerűek a gyerekek körében ezek a tipusú szójátékok. Csak, hogy egy párat említsünk: 

  Fa Szilárd

  és

  Füty Imre

  Nah, ugye, hogy megvan? És most el lehet képzelni milyen vicces, amikor a riporter teljesen faarccal egy teljesen komoly hír közben felolvassa ezeket. Persze, biztos van néhány valódi "Mike Hunt" és "Mike Oxlong" is. De az, hogy pár órán belül mindkét nevet élőben olvassák fel a televízióban, nem tűnik véletlen egybeesésnek.

  Mike Oxlong és a gyermekek egészséges diétája:  

  Mike Hunt pedig nem lelkesedik a drága játékokért:

  (via: indy100)

 • Az aktuális közéletet ecsetével „ostorozó” drMáriás új művészeti albummal jelentkezett. Ennek apropóján az Indexben vizitált, hogy a Művészeti konzultáció című művéről átadja a gondolatait. Az egykor volt Internetto-, majd Index-alapító örömmel jött szerkesztőségünkbe.

  Az albumban a közélet legjava vonul fel festmény formájában. A borítóképre a szerző:

  Orbán „Superman” Viktor visszahozza az angol kislánynak a Brexit hűvös szele által elfújt szívlufiját, és csak annyit kér cserébe, hogy szüljön három keresztény gyermeket Banksy műtermében

  – című művét választotta.

  Nemcsak a felütés erős, a beltartalom is. Az albummal az 55 éves társadalomsebész életművét: festményeit, prózáját, zenei produktumait veszi kézbe az olvasó. Holnap az Indexen alaposabban is kivesézzük a művet. Tartsanak velünk ebben a kalandban! 

 • Ha azt hitte, minden olyan témát hallott már, amiben felmerülhet Harry herceg neve, téved. A Daily Mail ugyanis felkeresett egy plasztikai sebészt, aki elmondta: a fiatalabbik herceg számára ugyan még nincs késő, de ha nem kezelteti magát, 50 éves korára megkopaszodik – a vizualizált jelenségről a lap képet is fabrikált, ide kattintva lehet megnézni.

  Ami Vilmost illeti, haja megritkulásának kezdetén sokan egy hatalmas brit tragédiaként hivatkoztak az egykor még dús frizurájú hercegre. A lap által megkérdezett dr. Asim Shahmalak szerint számára már nincs visszaút, öccse viszont még menthető, ami a királyi hajkoronát illeti. Mindezt azzal indokolta, hogy a két testvér láthatólag ugyanúgy örökölte apjától a kopaszodásért felelős gént, ám Vilmos esetében ez jóval erősebb, ő ugyanis 26 évesen már annyi hajat veszített, mint a most 36 éves Harry. A doktor mellékesen hozzátette, hogy szerinte azóta gyorsult fel az ifjabbik herceg kopaszodása, hogy Meghan Markle oldalán elhagyta az udvart.

 • Miközben éppen nálunk forgat Kevin Hart, ismét magyarázkodni kényszerült. Legutóbb 2018-ban volt erre példa, amikor a múltbéli homofób Twitter-bejegyzései és stand-up-fellépései előkerültek, emiatt pedig elállt az Oscar-gála műsorának vezetésétől. 

  GettyImages-1155536028
  Fotó: Fairfax Media / Getty Images Hungary

  A humorista a hétvégén a The Sunday Timesnak nyilatkozott a eltörléskultúráról (cancel culture), az interjúban pedig kijelentette, hogy nem foglalkozik ezzel, és időt sem tölt azzal, hogy azon aggódjon, hogy őt is eltörlik. Már a cikk címében is így nyilatkozott magáról:

  Ezt szerényen mondom, de olyan tehetséges vagyok, mint a f***. Nagyon jó vagyok abban, amit csinálok.

  Most viszont nagyon úgy tűnik, megunta azt, hogy folyamatosan azzal vádolják, hogy már nem vicces. Ezért úgy döntött, hogy a Twitter-oldalán sorolja fel, mit ért el eddig a show-bizniszben a humorának köszönhetően. 

  Posztjában arról ír, hogy évek óta ő a legnagyobb bevételt hozó humorista a szórakoztatóiparban, ez pedig azokra a filmekre is igaz, amelyekben szerepel. Valamint neki az is sikerült, hogy népszerűségét az üzleti életben is sikeresen kamatoztassa. Mondanivalóját még több poszton keresztül folytatta, de a lényeg az, hogy

  őt az utálói viszik előre az életben.

  (Forrás: EtOnline)