Előd
9 °C
17 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Nyerő Páros tegnapi adásában ismét alakított Kulcsár Edina és férje, Csuti.

  A műsorban nem csak a párok versenyzését, hanem olyan hétköznapi dolgokat is végig kísérhetünk, mint egy reggeli elfogyasztása. Ezúttal Pataki Zita és párja, Attila csatlakoztak Edináékhoz. Éppen arról beszélgettek, hogy Zitáék egy éve átálltak a növényi táplálkozásra, amikor Edina feltett egy igazán érdekes kérdést.

  A növényi azt jelenti, hogy húst attól még esztek?

  A házaspárnak szeme se rebbent, de azért a kérdés után Zita hozzátette, hogy egy évig vegánok voltak. Miután kitárgyalták a témát, az időjárás-jelentő nehezményezte, hogy nem tud csak úgy fecsegni velük ilyen dolgokról, inkább azt szeretné, ha mélyebb témákról beszélgetnének, mint például Edináék párkapcsolati problémái.

  Az előzetesből ítélve ez visszatérő elem lesz a mai adásban is.

 • Idén ünnepli huszadik születésnapját a kilencvenes évek egyik legnépszerűbb kultikus filmje, a Doktor Szöszi. Az évfordulóról nyáron a főszereplőt alakító Reese Witherspoon is megemlékezett.

  IMG 4897
  Fotó: Velvet

  Akkoriban ez volt az első olyan filmes alkotás, amelyben végre elvonatkoztattak a szőke nős viccektől, így Elle Woods bebizonyíthatta, hogy a platinaszőke haj nem jelent egyet azzal, hogy valaki buta.

  A film első és második része sokak kedvencévé vált, így nem meglepő, hogy Broadway-musical változat is készült belőle. A darab New York, London és Bécs után most már Budapesten is látható lesz. Elle Woods szerepét - kettős szereposztásban - Szegő Adrienn és Pacskó Dóra alakítja, de az előadásban olyan színészek is feltűnnek majd, mint Janza Kata, Détár Enikő, Bálint Ádám és Nagy Balázs.

  A darab Molnár László rendezésében készül, és 2022. január 14-én mutatják be először a BOK csarnokban.

  Az előadásban még Gyilkos, Elle csivavája is benne lesz, erről a rendező így nyilatkozott:

  Lesz csivava az előadásban, még beszélni – ugatni – is fog. Az ő betanításuk is már folyamatban van.

 • Egy népszerű TikTokker eladta rajongóinak az újszülött gyermekéről készült fotókat, hogy ki tudja fizetni a kórházi számlákat.

  Zoe.png
  Fotó: instagram

  A 20 éves Zoe Laverne 15 dollárét (kb. 3-4 ezer forintért) árulta rajongóinak újszülött kislányáról készült fotóit, ami óriási negatív visszhangot váltott ki.

  A videós Instagramon arról beszélt, hogy császármetszést kellett végrehajtani rajta, illetve majdnem bele is halt a szülésbe. A fiatal anya, akit 21 milliónál is többen követnek a neten, elárulta, hogy azért kényszerült a fotók eladására, hogy fizetni tudja a kórházi számláit.

  Már akkor tudtam, hogy a sürgősségire fogok kerülni, amikor Emersyn korábban érkezett a vártnál

  — mondta az Insidernek a kegyvesztett TikTokker, aki tudta, hogy emiatt a közösségi médiából befolyó összegek jelentősen meg fognak csappanni a számára, hiszen nem tud videókat készíteni.

  Zoé ezért úgy döntött, hogy pénzzé teszi a kicsiről készült fotókat, hogy ezzel fedezze a kórházban eltöltött plusz időt.

  A fiatal nő tinédzserkora óta szerzi maga köré a követőket, amióta pedig bejelentette, hogy babát vár, folyamatosan megosztotta rajongóival az aktuális híreket ezzel kapcsolatban.

  Laverne azóta TikTokon már elnézést kért a történtekért, és próbálta elmagyarázni az okát, hogy miért jutott erre a döntésre.

  Kaptam egy rakás halálos fenyegetést, azt mondták nekem, hogy meg fogják ölni a lányomat, vagy remélik, hogy meghal és ehhez hasonló dolgok 

  — folytatta a fiatal anya.

  A csapatommal eldöntöttük, hogy ha létrehozok egy linket, ahol az emberek fizetnek 15 dollárt azért, hogy láthassák a kislányomat, akkor azok a gyűlölködők, akik halálos fenyegetéseket is küldtek, majd nem fognak már velünk foglalkozni, és csak a támogatóim maradnak, akik tényleg segítenek és szeretnek engem eléggé ahhoz, hogy pénz adjanak a képekért.

  Pár nappal a kicsi megszületése után, Laverne hozzáment kedveséhez, miközben a baba még a kórházban maradt.

  Egybe akartunk kelni azért, hogy mire Emersyn hazajöhet, az anyukája és apukája házastársak legyenek

  — fejezte be.

 • Tudta, hogy a mai napig működik a világ legelső weboldala, ami ráadásul borzalmasan egyszerűen néz ki, ellenben 30 éves is elmúlt?

  A weboldal az élő példa arra, hogy mennyit fejlődött az internet az elmúlt évtizedek alatt.

  Az oldal eredetileg a CERN-nél született meg (Európai Nukleáris Kutatási Szervezet) és egy NeXT számítógépen futtatták, de akár most is bárki hozzáférhet, elég csak IDE kattintani hozzá.

  A weboldalt egyébként Sir Tim Berners alkotta 1991-ben, célja pedig az internet fejlesztése volt, az erről található információk pedig még most is ott vannak az oldalon.

  (Forrás: The Sun)