Gizella
9 °C
14 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A nap gazdasági híre, ami a kriptovalutákat illeti. És persze kis színes érdekesség a Netflix tavalyi legnagyobb dobásának rajongóinak. Carole Baskin, azaz Joe Exotic ellensége elhatározta, hogy megveti lábát a kripto piacon.

  Elmondása szerint, vagyis inkább a marketing duma az, hogy ez a kriptopénz nem is befektetési eszköz, hanem inkább a rajongóknak egy lehetőség arra, hogy kimutassák szeretetüket a nagymacskák iránt. Merthogy - most jön a nagy csavar - a pénzt úgy lehet majd megtalálni, hogy $CAT - tehát cica dollár. Ezzel a sajtóközleményben elejtett vicces mondatnak ellent mond Baskin nyilatkozata, hogy azért csinálja ezt az egészet, mert vannak ellenérzései a papírra nyomtatott dollárral kapcsolatban. Inkább fizessenek így, kriptóval az emberek, mert ezt igazi emberekhez jut el meg a nap végén, nem pedig a bankokhoz és a kormányhoz.

  (pagesix)

 • Különös kis térplasztika kért helyet magának a fővárosban, méghozzá a Szabadság hídon. Kolodko Mihály miniszobra eleinte az alkotó kerékpárjának vázán himbálózott, majd állandó panorámára cserélte folyton változó pozícióját.

  A kihelyezés nem légből kapott, a hidat eredetileg a császárról nevezték el, azonban a németek 1945 januárjában felrobbantották, így ne csodálkozzunk azon, hogy helyet kért magának az építményen. A monarchia uralkodójának függőágyban történő ábrázolása meglehetősen szokatlan, de mindenképp izgalmas. Kérdés, meddig láthatjuk a kis szobrot, melyet az alkotó két lakattal rögzített a hídhoz.

 • Hiába próbálták elüldözni a közelben élők, Des Petersen kiharcolta magának, hogy tovább árulhassa az út szélén a portékáját. A cornwalli fafaragó a létező leghatásosabb stratégiát választotta az érvelésben: bebizonyította, hogy még nála is van rosszabb.

  Az angol Des Petersen évek óta pakolja ki faragványait az A3072-as út mellett, ami sok helybéli szemét szúrja. Így, amikor időszerűvé vált az engedélyének megújítása, elérkezettnek látták az alkalmat arra, hogy megszabaduljanak tőle. A faragó azonban ellentámadásba lendült, és

  a Cornwalli Tanács elé vitte az ügyet.

  A hivatalos szerveket sikerült is meggyőznie arról, hogy a jelenléte igenis hasznos a közösségnek. Szerinte ugyanis az árushely környéke a nyilvánosan szexelők egyik közkedvelt találkahelye, és ha őt elüldözik, már semmi sem tartja vissza az üzekedőket.

  Maradhatott.

 • GettyImages-957771294
  Fotó: Gareth Cattermole / Getty Images Hungary

  A Vogue új videósorozatában nyílt meg Kendall Jenner Dr. Ramani Durvasula pszichológus előtt azzal kapcsolatban, hogy gyerekkora óta küzd szorongással. Többek között arról is beszélt, hogy habár kivételezett életet él, ennek ellenére ő is csak ember, akinek vannak érzései. 

  De, ami talán többünket érint, attól is fél, hogy lassan visszatér a pandémia előtti élet.

  Ha nagyobb társasággal elmegyek vacsorázni, akkor szorongok.

   (via: etonline)