Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy Star Wars-rajongó pár a nagy napjukon úgy döntött, nem kérnek a szokványos esküvői viseletekből, helyette inkább Leia hercegnőnek és Obi-Wan Kenobinak öltözve fogadnak egymásnak örök hűséget.

  Michael és Joanna Scott egy jedi szertartású menyegzővel örvendeztette meg a násznépét, akik a dressz code-nak megfelelőlen George Lucas ikonikus filmes univerzumából öltöztek be egy-egy karakternek az ifjú párhoz hasonlóan. Természetesen a messzi-messzi galaxis dallamai csendültek fel a ceremónián, melynek bejáratánál többek között Jabba hutt és a karbonitba fagyasztott Han Solo fogadta a vendégedet. A különleges esküvőhöz hűen a mennyasszonytánc is egyedire sikerült, ahelyett ugyanis a rajongók között már-már elengedhetetlennek számító fénykardpárbajt tartottak. 

 • Rottweilerével elválaszthatatlanok lettek. 

  Imádott kutyájával, Baileyvel pózol legújabb képein Tóth Andi, akik a jelek szerint már túltették magukat a pár nappal ezelőtti kutyatámadáson. A divatiparba betörő énekesnő kedvencéért sokan aggódtak az elmúlt napokban, hiszen nemrég a nyakának ugrott egy mezőn egy póráz nélkül sétáltatott husky, alig tudták leszedni róla. Az X-Faktor korábbi győztese az ilyen esetek elkerülésére egy önvédelmi eszközt is kapott kutyatrénerétől.

  Azt már korábban is sejteni lehetett, hogy Tóthot és szeretett rottweilerét meghitt, bensőséges kapcsolat köti össze. Erről árulkodnak azok a fotók is, amelyeket a saját ruhakollekcióval is büszkélkedő énekesnő közzétett az ősz beköszöntével. A felvételeken Bailey a gazdája lábai között terült el a szőnyegen. Az azonban, hogy puszit is adtak egymásnak, nem tetszett minden Instagram-felhasználónak.

  Szeretem a kutyusokat, de ez a nyelves túl sok

   – adott hangot véleményének az egyik rajongó.

  Az énekesnő ugyanakkor dicsérő kommenteket is kapott.

  A kutyusod szépen összenőtt veled, egy telepatikus viszony alakult ki közöttetek, szépek vagytok, a fotó festői!

  – jegyezte meg egy másik Instagram-felhasználó.

 • Milliomos, mégis pultos.

  vvkrisztiű.png
  Fotó: RTL

  Mióta megnyerte a ValóVilág 11. szériáját, nagyot fordult a világ Karnics Krisztinával. A szőkeség a győzelem után nem titkolta, mire szeretné költeni 36 millió forintos nyereményét: tetoválószettet szeretett volna vásárolni magának, valamint tanulmányaira akart költeni és képezni magát. Ez meg is történt, hiszen tetoválónak készül, de közben a régi munkahelyére is visszament.

  A valóságshow után tehát most újra pultosként keresi a kenyerét. Mint mondja, örömmel vendéglátózik, mivel így már nincs ideje gondolkodni. Szerinte a munka nemesíti az embert.

  Visszamentem vendéglátózni, és nincs időm arra, hogy túlagyaljam a rosszat, hanem csak azt, amit kell, azt viszont helyén kell kezelni. […] Elkezdtem megtanulni tetoválni, a cél felé már elindultam, csak közben sok a szabadidő

  – mesélt a villa utáni életéről VV Kriszti az RTL Reggeli című műsorában.

  (via nlc)

 • Gyerekruha méretűre zsugorította szerelme kabátját.

  Csak jót akart, ezért mire szerelme, Kármán Odett hazaért, minden szennyest kimosott Kamarás Norbert, egyvalamit azonban nagyon elbaltázott. ABeleValóVilágműsorvezetője az Instagram-oldalán osztotta meg a bakifelvételeket arról, hogy egy régi gyapjúkabátot is betett a mosógépbe, amelyet minden bizonnyal nem a megfelelő fokon mosott ki. Az öltözék ugyanis gyerekruha méretűre zsugorodott.

  Az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplője párja reakcióját is videóra vette.

  – Mindenhol kerestem a konyhaszekrénybe, hogy mi ilyen büdös. Mondom a szennyvizet biztos nem tudja leengedni a mosógép és az olyan büdös. Ez hogy tud összemenni ilyen picire? – vetette fel a kérdést Kamarás, mire szerelme eléggé kiakadt.

  – Ez egy gyapjúkabát volt. Ez hogy lett ekkora? Nagyon ideges vagyok! Keresztanyukámtól kaptam és neki már 40 éve megvolt. Ez egy 40 éves gyapjúkabát volt, amit most kaptam szülinpomra. Ember! Hány fokon raktad be? Újszülött gyerekemre lenne jó – vágta rá Kármán.

  A tévés posztján sok követő nevetett a kommentek tanúsága szerint.

  Kimostam Odett gyapjúkabátját. Ugyanitt, SOS birkát veszek!

  – írta bejegyzésében Kamarás.