Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ritkán látott fiával posztolt közös videót Instagram oldalára Jákob Zoltán. Az üzletember legidősebb gyermekével és barátnőjével hármasban főzött és pezsgőzött otthonában, amelyet a leendő Nagy Ő sűrűn dokumentált is:

  Jákobnak két kamaszlánya, valamint egy felnőtt fia van, aki évek óta dolgozik édesapja cégénél. Ahogy azt a Crystal Nails tulajdonosa nemrég elárulta, a társkereső műsor forgatása alatt is kikérte a már jóideje boldog párkapcsolatban élő gyermeke véleményét.

  „Ő már megtalálta az élete párját, és bizony jól is választott. Vagyis joggal ad nekem tanácsokat, és biztos lehetek benne, hogy nem bánom meg, ha nem csak a szívemre, de rá is hallgatok” – idézte szavait a Blikk.

 • Vékony szemöldökkel, tüsi frizurával és szemüvegben pózolt a reality-hős.

  Első ránézésre nehezen mondtuk volna meg, hogy Kim Kardashianról készültek Nadia Lee Cohen fényképész legújabb fotói, ha azokat nem maga a valóságshow-sztár tette volna közzé Instagram oldalán.

  A négygyermekes édesanya megszokott stílusától teljesen eltérő külsőt kapott a CR magazin 10. évfordulós, jubileumi számának címlapfotózásához: tüsire vágott frizurát, ceruzával megrajzolt, vonalvékony szemöldököt, valamint egy vastag keretes szemüveget is. 

  A retro-koncepció néhány rajongójának Madonnát juttatta eszébe, míg mások arról írtak a kommentek közt, így egy az egyben úgy néz ki, mint édesanyja, Kris Jenner. Ennél talán egy fokkal kevésbé eshetett jól Kardashiannak, hogy többen exférje, Kanye West új feleségéhez, a botrányhős Bianca Censorihoz hasonlították őt.

 • 10 éve már, hogy véget ért a népszerű szitkom.

  Nagyon valószínűbb, hogy hamarosan újra bepillantást nyerhetünk a Dunder Mifflin unalmas ismerős irodájának falai közé, A hivatal alkotója, Greg Daniels ugyanis rebootolná a sorozatot.

  Az eredetileg angol mintára indított The Office Steve Carell, Rainn Wilson és John Krasinksi főszereplésével 2005 és 2013 között futott nagy sikerrel az NBC-n. Egyelőre arról nincsenek információk, hogy ők-, vagy más régi szereplők visszatérnek-e az egyre biztosabban megvalósuló projektben, mindenesetre a hangsúly ezúttal mindenképp új karakterekre helyeződne.

  „Úgy tudnám elképzelni [a rebootot], mint ami kitágítja a sorozat univerzumát, tudjátok, mint ahogyan A Mandalóri a Star Wars kiterjesztése. De nem tudom, hogy erre nyitottak lennének-e az emberek, nehéz megmondani" – idézte az IGN Daniels korábbi nyilatkozatát.

  A széria körüli munkálatok több szakmabéli forrás szerint is megkezdődtek már, a hollywoodi írók sztrájkja miatt az elmúlt hónapokban mégis parkolópályára került a dolog. A munkabeszüntetés azonban várhatóan a napokban hivatalosan is véget ér, tehát újból teljes erővel dolgozhat Daniels és csapata A hivatal új verziójának fejlesztésén, valamint annak hivatalos bejelentésén.

 • A modell 13 év után vált el az egykori profi sportolótól.

  Magánéletéről és válásáról is mesélt a CBS csatorna Sunday Morning című műsorában Gisele Bündchen. A modell tavaly ősszeljelentette be, hogy két gyermek és 13 év házasság után külön utakon folytatják tovább férjével, Tom Bradyvel, bár pontosan sosem részletezték a médiának, mi miatt jutottak erre a döntésre.

  Friss interjújában Bündchen elmondta, szerinte minden úgy alakult, ahogy a dolgoknak történniük kellett, beleértve a válását is.

  „Ha tehetném sem változtatnék semmin az életemen. Mármint nem erről álmodtam, nem ez volt a vágyam – a szüleim 50 éve házasok, és nagyon szerettem volna, hogy ez velem is így történjen. De el kell fogadnod, hogy néha van, hogy együtt változol a partnereddel, és olyan is van, hogy eltávolodtok” – magyarázta a modell, majd Bradynek üzent.

  „Ő a gyermekeim édesapja, úgyhogy mindig a legjobbat fogom neki kívánni, és nagyon hálás vagyok, hogy ilyen csodálatos gyerekekkel ajándékozott meg. Ha egy ajtó becsukódik, helyette egy másik kinyílik.”