Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Kegyes volt a DeLorean Motor Company, ugyanis eleget téve a rajongói kéréseknek hamarabb leplezik le a Vissza a jövőbe legendás járgányának feltámasztott modelljét.

  Idén érkezik a Vissza a jövőbe trilógiából ismert DeLorean felújított, elektromos változata, ami az EVolved nevet viseli. Az eredeti tervek szerint augusztusban került volna sor az új modell teljes leleplezésére, azonban a rajongók addig kampányoltak amellett, hogy hozzák előre ezt a dátumot, míg a DeLorean Motor Company belement a dologba.

  A hivatalos Twitter-oldalon tették közzé az alábbi fotót a következő szöveggel.:

  Ti kértétek. Mi meghallgattuk. Elindult a visszaszámlálás az új DeLorean teljes leleplezéséig. Iratkozzatok fel egy exkluzív korai hozzáféréshez a http://Delorean.com oldalon.

  Egyébként aki ide regisztrál, az 24 órával a nyilvános bemutató előtt már megnézheti magának az autót, amire május 31-én kerül sor.

 • Szokatlan helyszínen rendeznek trance partyt.

  Képernyőkép 2022-05-17 144352.png
  Fotó: Facebook

  A júniusi rendezvény egyik nemzetközi előadója maga jelentette be, hogy a nyári turnéja keretében az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban is fellép. Az ATB művésznéven ismert André Tannebergerről van szó, aki a trance műfaj meghatározó alakja.

  A lemezlovas, zenei producer korábban többször is megfordult hazánkban, ám főként a zenei klubok és fesztiválok fellépőjeként láthatta a közönség. Most viszont a Sunset Picnic elnevezésű rendezvény vendégeként egy nemzeti parkban áll a dj pult mögé.

  A június 18-ára meghirdetett eseményen rajta kívül a szintén német Topic, illetve Brick Lake és Metzker Viktória is fellép. A részleteket itt találja. 

 • Nem csak fia tesz róla, hogy mindenki róla beszéljen.

  Maye Musk számára nem volt ismeretlen terep a fürdőruhás szereplés, hiszen tavaly a Summersalt fürdőruhakampány reklámfilmjében szerepelt, a hatvanas-hetvenes években pedig nagy sikereket ért el a modellszakmában. Elon Musk édesanyja lesz a legidősebb modell, aki a csütörtökön megjelenő Sports Illustrated éves fürdőruhás számának címlapján szerepel majd. Több mint 50 éve foglalkozik modellkedéssel, de sohasem tartották fürdőruha-modell alkatnak, így először nehéz volt meggyőzni, de nagyon boldog, hogy elvállalta a megbízást.

  Szerencsére nem volt tükör, így nem láttam, hogy nézek ki, de amikor kijöttem az öltözőből, mindenki azt mondta: „Hűha!” Úgy mászkáltam, mint egy tinédzser

  – nyilatkozta Musk a New York Postnak.

  Reméli, hogy a magazinban való szereplése segít újradefiniálni az öregedésről és a strandformáról alkotott véleményét és hozzáállását az embereknek.

  A nőkről általánosan elmondható, hogy félnek az öregedéstől és attól tartanak, hogy nem fognak jól kinézni fürdőruhában. Szeretnék példát mutatni nőtársaim számára, hogy merjenek szabadabban öltözködni és ne aggódjanak mások véleménye miatt.

 • Johnny Depp ügyvédje elárulta, hogy mi az oka annak, hogy a színész egyre sem nézett rá a tanúk padján ülő ex-feleségére, holott három napig ott volt előtte.

  Képkivágás
  Fotó: Instagram

  Camille Vasquez legutóbb Amber Headnek szegezte a kérdést.

  "Mr. Depp egyszer sem nézett önre a tárgyalás alatt?

  Mire Heard: "Nem vettem észre, hogy rám nézett volna."

  "Tudja jól, hogy miért nem néz önre. Megmondta egyszer, hogy soha többé nem fog a szemébe nézni" - mondta a tárgyalóteremben az ügyvéd a színésznőnek, aki harmadik napja ül a tanúk padján.

  Depp ügyvédje az egykori páros egy 2016-os veszekedésére utalt ezzel, amiben a következő párbeszéd hangzott el közöttük:

  Heard:  "Csak hozzád akarok érni. Meg akarlak ölelni."

  Depp: "Mindazok után, amiket mondták nekem? Soha nem leszek számodra semmi. Soha többé nem nézhetsz a szemeibe."