Gergely
4 °C
23 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A The Mirror értesülései szerint a Goop wellness- és életmódmárkáról ismert színésznő kinoawhisky-koktélokat készítve vészelte át a karantén viszontagságait.

  GettyImages-1150194076
  Fotó: Phillip Faraone / Getty Images Hungary

  Ezt pedig mindennap megtette, ráadásul kettőt is megivott.

  Heti hét éjszaka ittam, tésztát készítettem, és kenyeret ettem. Teljesen letértem a sínekről

  – mondta a 48 éves Paltrow.

  De állítása szerint soha nem ütötte ki magát, csak pont annyira volt részeg, hogy elkezdje hiányolni a régi bulizós korszakát, és a korábbi dohányzási szokására is azt mondta, hogy hiányzik neki.Ezek szerint még az egészséges életmód királynője is eldobta megrendíthetetlennek tűnő elveit a karantén alatt.

  (Forrás: The Mirror)

 • A PlayStation 5 újratervezése várható egy új, félig testreszabott és főleg olcsóbb, 6 nm-es AMD CPU-val felvértezve – állítja egy játékipari forrás. Egy új online jelentés szerint a PlayStation 5 újratervezett változata

  jövőre kerül gyártásba.

  Bár a hírt még pletykaszinten kell kezelni, azért hozzá kell tenni, hogy a tajvani Digitimes weboldal értesülését Dr. Serkan Toto írta meg tweetjében, aki a tokiói székhelyű Kantan Games Inc. vezérigazgatója és alapítója. A Kantan egy független tanácsadó cég, amely a japán játékiparra összpontosít – magyarán nem egy szokásos, névtelenségbe burkolódzó insider pletykájáról van szó, annál komolyabb a forrás. Annyit azért Toto is hozzátett, hogy a Digitimes portálnak „vannak foltok a múltjában”, tehát

  nem lehet 100 százalékosan megbízni benne.

  A hír igazából azért meglepő, mert új konzolokhoz ilyen szinten legfeljebb két-három évente nyúl hozzá a Sony.

 • Sydney Sweeney első ránézésre nem olyan lánynak tűnik, aki önbizalom-problémákkal küzd. A gyönyörű színésznőnek azonban ugyanúgy szembe kell néznie a közösségi média trolljaival, mint bármelyik kollégájának vagy kolléganőjének. 

  A 23 éves színésznő a napokban belefutott olyan posztokba, ahol rondának nevezték őt, és ez nagyon érzékenyen érintette. Indított is egy élő adást az Instagramon, ahol pityeregve osztotta meg gondolatait.

  Sosem szoktam ilyet, de azt hiszem, nagyon fontos lenne, ha az emberek tisztában lennének azzal, mennyire nagy hatása van a szavaiknak. Tudom, mindenki azt mondja, hogy ne olvasgass ilyeneket (magadról az interneten – a szerk.), de én is csak egy kibaszott ember vagyok! (...) Az embereknek kedvesebbnek kellene lenniük a közösségi médiában, mert ez az egész el van baszva

  – mondta, aztán le is lőtte a videót.

  A kommentekben rengetegen biztosították szeretetükről kedvencüket, és legalább ennyien keltek a védelmére a Twitteren.

  Annyira bunkók vagytok Sydney Sweeney-vel, hogy az valami elképesztő. Neki van a legnagyobb szíve, egy földre szállt angyal. Néha felfordul a gyomrom az internettől

  – írja egyikük.

 • Ahogy mi is megírtuk, sorozat készül Pamela Anderson és Tommy Lee viharos házasságáról. A szexszimbólumot Lily James fogja játszani, aki ki is tett egy képet az Instájára Andersonnak öltözve. James teljesen felismerhetetlen rajta. Úgy látszik, sikerült teljesen Pamela Andersonná átlényegülnie. 

  De nem csak az övé az egyetlen sikeres átalakulás. A Tommy Lee-t játszó Sebastian Stan, aki az Amerika Kapitány: A tél kapitánya című filmből lehet ismerős, ezen a képen már nem annyira ismerős:

  Seth Rogen is szerepelni fog a filmben, ő alakítja majd azt a férfit, aki kiszivárogtatta a házaspár szexvideóját. Elsőre őt is nehéz megismerni:

  (via: HuffPost)