Alajos, Leila
20 °C
36 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Kate Middleton június 18-án hivatalos volt egy rendezvényre, amin ő jelentette be a királyi család  Koragyermekkori Központért Alapítványának indulását. A Kensington-palotában zajlott az esemény, ahova a hercegné nem akárhogy érkezett. 

  Mivel Kate Middleton minden nyilvános szereplésére mindenki figyel, így nyugodtan feltételezhetjük, hogy a rajta lévő ruha és egyéb kiegészítők gondosan ki lettek válogatva. És igen, így a szivárvány színű ernyő sem lehet a véletlen műve. Feltételezhetjük, hogy ez egy nonverbális véleménynyilvánítás, egy határozott kiállás.

  És talán az sem vad feltételezés, hogy a magyarországi pedofiltörvény állhat a szivárvány színű ernyő mögött, ha már a Labdarúgó Európa-bajnokság következő magyar meccsén lehet, hogy egy szivárvány színben megvilágított stadion fogja várni Münchenben a magyar válogatott játékosokat, valamint a szurkolókat.

 • A kólapakolgató sztárfocista az első ember, aki elérte ezt a számot. Nem kérdés, hogy hihetetlen csúcsteljesítmény van C. Ronaldo ezen sikere mögött is. Minden egyes posztja olyan odaadással készülő, patikamérlegen kimért, született social media érzékekkel megáldott lájkbomba, amit csakis ő lehet képes megalkotni. 

  Ronaldo ezt az elismerést is behúzhatja a neve mellé. Gratulálunk, vagy mit kell ilyenkor mondani?

  (Digginsports.com)

  • A hőség az oka?
  • Jól játszott a magyar csapat?
  • A franciák nem voltak felkészülve ránk?
  • A szurkoló tömeg zavarta meg a franciákat és spannolta fel a mieinket?
  • Egyszerűen jobbak voltunk?

  Sajnos kijózanító választ kell hogy adjunk a fenti kérdésekre, mert egyik sem. Ennél sokkal egyszerűbb, illetve bonyolultabb oka volt annak, hogy szombaton 1:1-et játszott Magyarország és Franciaország a Labdarúgó Európa-bajnokságon. Egyszerű, mert egy embernek köszönhető, de bonyolult, mert azért mégis egy parafenomén által küldött energiákról van szó.

  Igen, Uri Geller oda tette a két kezét a sík képernyős tévéjének kijelzőjéhez, és küldte az energiát. Meg is jegyezte, hogy, ha a magyar csapat nyerni fog, akkor az neki lesz köszönhető. Ilyenkor most nehéz eldönteni, hogy a döntetlent is neki kell-e megköszönni és kiszámlázni a megfizethetetlen értékű energiákat, de több, mint valószínű, hogy ebben a bravúrban is benne volt a keze.

  Szóval még egyszer:

  Szép volt , fiúk! Köszönjük, Uri!

  (Borsonline)

 • Nem éppen megszokott, hogy egy helynek azért kell bezárnia, mert túl jól megy a szekér. Ördög Nóráékkal mégis ez történt legutóbb. A Nekem a Balaton nevű kis boltjuk sok bosszúságot okozott a helyieknek. A balatonakarattyai kisbolt annyira népszerű volt, hogy egyes vendégek akár az ország távoli pontjáról is eljöttek ide vásárolni. A balatonakarattyai kisbolt viszont a helyieknek nagyon nem tetszett. Ennek nagyon egyszerű oka volt: nem Ördög Nóra, illetve Nánási Pál személye okozta a gondot, hanem az, hogy vendégek állandóan rossz helyen parkoltak. Így a csendes utcából egy nagy forgalmú parkoló lett. 

  A műsorvezetőnő és fotós férje belátta, hogy ez így és itt nem mehet tovább. Elhatározták, hogy a boltnak költöznie kell. Jelentjük, hogy az áttelepülés megtörtént,

  a Nekem a Balaton újra kinyitott.