Orsolya
9 °C
21 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egyesek azt nehezményezik, hogy a műsorvezető kétszer is be volt oltva és úgy betegedett meg, de Sváby szerint ha nincs oltása, sokkal rosszabbul járt volna.

  40 fok körüli lázam volt, szabályosan éreztem, mintha egy hatalmas nagy háború zajlana a testemben, az első két nap nagyon kemény volt

  — mondta az ATV Heti Napló műsorvezetője, a Spirit Fm Aktuál című reggeli műsorában.

  Az első jel az volt, hogy éjszaka hidegrázásra és enyhe lázra ébredt, elsőre influenzára gyanakodott, de reggel már biztosan tudta, hogy elkapta a koronavírust és az első teszt ki is mutatta, hogy pozitív — mesélte Sváby, aki hozzátette: a családja szerencsésen megúszta, ők nem kapták el.

  Sváby szerint a kontakt-kutatás most is kiemelten fontos. Ő vélhetően egy ismerősétől kapta el a betegséget, akivel az előző napokban találkozott, és hívta, hogy sajnos covidos. Ő is rögtön végigtelefonált mindenkit, akivel az előző napokban összefutott. A helyzetét nehezítette, hogy épp egy lakógyűlésen vett előtte részt, de András úgy tudja, szerencsére nem lett beteg tőle senki.

  Nagyon csalódott voltam, nem ezt vártam az oltástól, de végül egész jól megúsztam ezt az egészet. Most már az- íz és szagérzékelésem is kezd lassan visszatérni

  — fejezte be András, aki mára már teljesen meggyógyult, és a tesztje is negatív lett.

 • Kajdi Csaba a nemrég történt leállás alatt döbbent rá, hogy milyen sok ideje megy el a közösségi oldalak látogatásával. Úgy döntött, lefarag ebből az időmennyiségből és ezentúl másra fókuszál.

  A telefon nyomkodásával megy el a legtöbb időm. Amikor az ember csak pörgeti, pörgeti a hírfolyamokat és észre se veszi, hogy milyen sok ideje megy el. Szörnyű, ezen változtatni kell

  – mondta  Sláger Reggel műsorvezetőjének . Majd azt is hozzátette, hogy nem bánta, hogy órákra leállt a két legnagyobb közösségi platform, pedig a hozzá hasonló influenszerek életére nagy hatással lehet egy ehhez hasonló leállás.

  Én úgy voltam vele, hogy nem akarok hirtelen más platformokat használni, nem akarok hülyeségeket elkezdeni nézni. Ezért fogtam és elővettem a könyveim, olvastam.

  Még azt is megfogadta, hogy a jövőben is többször fog így tenni, hiszen nem árt néha egy kis digitális detox.

 • Túl van egy-két hangszálgyulladáson, ám még soha nem fájt ennyire a torka Majoros Péternek, azaz Majkának, mint most. A rapper-műsorvezető legalábbis erről írt a Facebook-oldalán, miután a szervezetét egy olyan vírus támadta meg, amelytől enni és beszélni is csak nehezen tud.

  Mint megírtuk, a Sztárban sztár leszek! című műsor mestere a ma megjelent Story magazinnak adott interjújában árulta el, hogy egy időre befejezi a zenélést. Kiderült az is, hogy jövőre biztosan nem láthatjuk őt a képernyőkön sem. A rapper ugyanis úgy döntött, jövőre semmilyen televíziós szereplést nem vállal el.

  Pihenésre mindenesetre most is nagy szüksége van, ugyanis lebetegedett: egy vírus döntötte le a lábáról a rappert.

  Asszem az arcomra van írna mit gondolok. Múlt hét szombat óta küzdök valami vírussal. Akkor felment a lázam 38,5-re, de hétfőre mar úgy éreztem kutya bajom sincs. Aztán jött a feketeleves!! Kedden reggel úgy keltem, mintha 12 szakmunkás flexelné a torkomat, ami estére rosszabb lett, szerda reggelre pedig elviselhetetlen. Túl vagyok egy-két hangszálgyulladáson, de ki merem jelenteni, hogy életemben nem fájt így a torkom. Reggel már enni is csak egy adag flector por elfogyasztása után tudtam. Nem volt kérdés, délután doktorhoz kellett mennem...

  – olvasható Majka bejegyzésében.

 • Egészséges kisfiúnak adott életet egy  70 éves asszony, aki az egyik legidősebb embernek számít, aki gyermeket hozott a világra.

  A Mirror számolt be arról, hogy az indiai Jivunben Rabari, 70 évesen szülte meg első gyermekét, akit 75 éves férjével közösen vállaltak egy lombik program keretében. A pár már közel 50 éve él boldog házasságban egy kis Mora nevű faluban.

  Azt érdemes megjegyezni, hogy az asszonynak nincs személyigazolványa, vagy egyéb bizonyítéka arra, hogy valóban 70 éves lenne, azonban ha ez tényleg igaz, akkor ő lehet az egyik legidősebb ember, aki anyuka lett.

  Dr. Naresh Bhanushali, aki segített az idős párnak a gyermekvállalásban elárulta, hogy előszőr azt mondták nekik a klinikán, hogy ennyi idősen nem lehet már gyerekük, de ők továbbra is ragaszkodtak ahhoz, hogy szülők legyenek.

  Egy kutatás szerint, a legoptimálisabb, ha az ember 20 és 35 éves kora között vállal gyereket, a legtöbben 45 felett már nem is nagyon tudnak teherbe esni mesterséges segítség nélkül, de  minél öregebb az ember, annál nehezebb.