Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Erről maga a színésznő számolt be.

  szabo erika
  Fotó: RTL

  Élete legboldogabb időszakát éli jelenleg Szabó Erika és férje. A Barátok közt egykori szereplője szinte fürdőzik az anyaszerepben, amelyre három évet kellett várnia. A házaspár kisfia, Nolen tavaly októberben látta meg a napvilágot. A 38 éves azóta örömmel számol be az anyaként szerzett tapasztalatairól, de a gyermekéről továbbra sem szeretne sokat posztolni a közösségi médiában.

  Most Szabó egy örömhírrel szolgált a közönségnek, ugyanis úgy döntött, egy év kihagyás után visszatér a színház világába.

  Szeptembertől újra színpadra állok a Thália Színházban. Sokszor mondják társulatokra, hogy olyan, mint egy család, és a Thália tényleg az. Egyelőre szép fokozatosan veszem vissza a szerepeim, hogy az igazi családom számára is kényelmes legyen. Gyertek színházba! Találkozzunk jövőre a Thália Színházban!

  írja Instagramján a színésznő, amit a Blikk szúrt ki.

 • A legjobb hat jelölt külföldön is bizonyíthat.

  Képernyőfelvétel (336).png
  Fotó: RTL

  Az álommeló legutóbbi része azzal telt, hogy Balogh Levente és a segítői kiválasztották azt a hat jelöltek, akik tovább folytathatják az elnöki asszisztensi pozícióért folyó versenyt. Négy jelöltet is raportra hívott az irodájába az elnök, aki egy hosszas beszélgetést követően végül Zsuzsit küldte haza.

  „Én egyébként magát egy fantasztikus nőnek tartom. Határozott, magabiztos, de ez, amit mond nekem, hogy ha nem kíváncsiak önre, akkor nem beszél… Zsuzsi, még egyszer mondom, nagyon értékes nőnek tartom, de nem gondolom, hogy alkalmas elnöki asszisztensnek. Pont azok miatt a hiányosságok miatt, amiket mondott. Más pozícióba majdnem biztos, hogy eltudnám képzelni önt, ebben biztos vagyok. De az ön számára véget ért a verseny” – jelentette ki Balogh, akinek döntése nyomán kialakult a legjobb hatos mezőnye.

  Betti, Rachel, Eszter, Márió, Péter és Gergő számára Spanyolországban folytatódik a megmérettetés, ahol párokba osztva kell majd bizonyítaniuk. A feladatuk szerint egy új kisvállalkozást kell indítsanak úgy, hogy az minél nagyobb profitot hozzon.

 • Úgy véli, egy ponton túl az embernek önmagával vannak feladatai.

  B7P0173ret
  Fotó: TV2

  Joshi Bharat az utóbbi években igyekszik minél kevesebbet elárulni a magánéletéről, a Star magazinnal azonban most kivételt tett, és arról mesélt, hogyan telnek a mindennapjai. Mint mondta, igyekszik maga mögött hagyni a múltat, és bizakodva tekint a jövőbe.

  Ami megtörtént, megtörtént. Az már a zsákban van, és ott is marad. Aminek pedig jönnie kell, az jönni fog – akkor is, ha ellenkezem. Én még mindig nyitott vagyok a szerelemre. Szóval nem vagyok tipikus magányos öregúr. Az életem során mindig úgy történt, hogy aminek vagy akinek jönnie kellett, az megérkezett

  idézi a Bors a tévést, aki egyébként nem szokott aggodalmaskodni ezeken a kérdéseken.

  A TV2 korábbi műsorvezetője több mint négy évtizede érkezett hazánkba, ahol kezdetekben nem volt egyszerű érvényesülnie.

  Egy indiai kisvárosból jöttem Magyarországra, ahol egyáltalán nem ismertem a nyelvet. Így helyezkedtem el egy bábszínháznál, előbb díszletesként, majd rengeteg tanulás után színészként is bizonyítottam. Aztán magam indítottam be a műsorvezetői karrieremet. Volt két válásom, az is két újrakezdés

  – fogalmaz a műsorvezető, aki ezeknek köszönhetően büszkén állítja: tapasztalatban gazdag életet tudhat magáénak.

  Bár Joshi Bharat az utóbbi időben eltűnt a rivaldafényből, ám még mindig a médiában tevékenykedik, jelenleg rádiós műsorvezetőként és szerkesztőként. Úgy véli, nem kell mindig előtérben lenni, ezért most azt csinálja, ami kedvére való.

  Idén lépek be a hetvenedik életévembe, ezért engem már nem motivál, hogy mindenhonnan én folyjak a csapból. Csinálják most már a fiatalok! Egy ponton túl az embernek önmagával vannak feladatai, és én most ilyen időszakomat élem. Be kell valljam, kifejezetten élvezem ezt a csendes periódust.

 • Önéletrajza miatt az ég az arca egy fiatal nőnek, aki azért került kellemetlen helyzetbe, mert véletlen egy olyan fotót is beszúrt több álláshirdetésre elküldött dokumentumába, ami nagyon nem illett oda. A 21 éves Claire Schmitt már négy munkahelyre adta be a jelentkezését, mire feltűnt neki, hogy egy olyan fotót is beszúrt a fájlba a tanulmányait felsoroló részhez, amit a Twitterről töltött le önéletrajz-szerkesztés közben.

  A kaliforniai fiatal idén április elején fogott szorgos álláskeresésbe, mert azt szerette volna, hogy az egyetem elvégzése és a diplomája készhez vétele után lehetőleg egyből munkába állhasson. Négy tanári állást pályázott meg, de közben az interneten is szörfölt. Így történt, hogy a Twittert, azaz mostani nevén az X-et böngészve talált egy régi felvételt Miley Cyrusról, pontosabban abból az időszakból, amikor még a Hannah Montana című Disney-sorozat címszereplőjét alakította. 

  Teljes sokkot kaptam, hogy ez becsúszott. Mekkora buta és ostoba dolog! Akkor történhetett ez, amikor megnyitottam egy új ablakot a Twitternek, és megláttam ezt a tweet-et. Gondoltam is, milyen vicces ez a kép Miley Cyrusról

  – emlékezett vissza Schmitt, aki azért mentette le ezt a fotót, mert később el akarta küldeni az egyik barátjának. Mint mondja, a gépén egy külön mappát szentelt az általa viccesnek vélt fotóknak. A baj akkor történt, amikor ki akarta húzni az asztalra az énekesnő képét. Véletlenül az önéletrajz második oldalára szúrta be azt.

  Már vagy egy egymilliószor szerkesztettem az önéletrajzomon, tényleg tökéletesíteni akartam. Aztán letöltöttem PDF-ként. Kicsivel több mint egy oldal lett, de a második oldalt már nem néztem meg, ezért nem is tűnt fel. Négy állásra jelentkeztem, aztán a felismerés pofonként ért. Kicsit lejjebb görgettem, mielőtt bezártam volna. Egyből megnéztem, hogy ezt továbbítottam-e el. Sajnos így történt, és sehogy sem tudtam már kicserélni vagy törölni

  – mesélte Schmitt, aki azért is tartja kínosnak a dolgot, mert különösebben nem is rajong Miley Cyrusért. Azt mondja, a legrosszabb az egészben az, hogy egyik munkahelytől sem kapott visszajelzést. Egy életre megtanulta, hogy a küldés gombra való kattintás előtt mindent alaposan át kell nézni, és másoknak is ezt tudja tanácsolni.

  (via New York Post)