11:00, November 26.
Tunézia 0
Ausztrália 1
al-Dzsanúb Stadion D csoport
14:00, November 26.
Lengyelország 2
Szaúd-Arábia 0
Education City Stadion C csoport
17:00, November 26.
Franciaország 2
Dánia 1
974 Stadion D csoport
20:00, November 26. ÉLŐ
Argentína 0
Mexikó 0
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Betelt a pohár Vajtó Lajosnál a Farm VIP legutóbbi adásában.

  nelly
  Fotó: TV2

  Vajtó egy fontos dologról akart beszélni a többiekkel, akik, élükön Dudás Mikivel, teljesen mással foglalkoztak és nevetgéltek. Fésűs Nelly férje hamar megelégelte a dolgot, majd egész egyszerűen faképnél hagyta az egész társaságot.

 • VV Anitával bővült a ValóVilág11 lakóinak létszáma, és VV Barna már ki is vetette rá a hálóját.

  VVsnizs
  Fotó: RTL

  A 28 éves várpalotai Anita igazi méhkirálynőnek vallja magát, és biztosan okoz majd némi feszültséget a villában, ugyanis a nőcsábász VV Barna most épp őt szemelte ki magának, miután VV Renit és Pirost már sikeresen befűzte.

  VV Barna szerint Anita „optikailag” az ő esete, jelentsen ez bármit.

 •  

  A modellről mostanában azt pletykálják, hogy Peter Davisonnal randizgat, ám most nem emiatt került ki a JustJared Instagram-oldalára.

  A 31 éves modell ugyanis New Yorkban sétálgatott kutyusával, Colombóval, és sokaknak feltűnt, hogy Emrata mennyire hasonlít Kendall Jennerre.

 • Sokadszorra vágott kígyót-békát egymás fejéhez VV Lamin és VV Sajti, akik ezúttal is válogatott trágárkodások közepette ordibáltak egymással.

  lamin
  Fotó: RTL

  Az egész azzal kezdődött, hogy VV Sajtinál elszakadt a cérna, miután villatársa miatt képtelen volt aludni, amit meg is jegyzett Laminnak. Innen pedig hamar elszabadultak a dolgok, szó szót követett, méghozzá nyomdafestéket nem tűrő stílusban.