16:00, December 03.
Hollandia 3
Egyesült Államok 1
Kalifa Nemzetközi Stadion Nyolcaddöntő
20:00, December 03.
Argentína 2
Ausztrália 1
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Egy Mariah Carey-hasonmás azt állítja, hogy karácsonykor 150 százalékkal több felkérést kap, hogy a popdíva profi imitátoraként énekelje el az All I Want For Christmas is You című örökzöld karácsonyi slágert. A 35 éves Suellen Carey több mint tizenkét évvel ezelőtt jöt rá, hogy hasonlít az ötszörös Grammy-díjas énekesnőre, azonban csak 2019-ben döntött úgy, hogy zöldhasúra váltja a kinézetét, miután meghívták, hogy hasonmásként lépjen fel egy ünnepi partin.

  • Karácsonyfa jelent meg a Cambridge központjában található Szenátusi Ház tetején. Az „éjszakai mászók” néven ismert diákok névtelen csoportja feltehetően egy karácsonyfát helyezett el a Cambridge-i Egyetem egyik épületének legmagasabb tetejére. A fa rejtélyes megjelenése megdöbbentette a járókelőket és a hétvégén a környéken ballagó diákokat, akik először figyeltek fel a csínytevésre. A fenyőfát szombaton vették észre, és már ekkor teljes pompájában, flitterekkel, gömbökkel és egy csillaggal a tetején díszelgett. Ez a legújabb a Cambridge-i Egyetem épületeinek tetején található furcsa tárgyak évszázados története sorában. A népszerű elmélet szerint a város „éjszakai mászói” felelősek azért, hogy odakerült a fa. Az egyetem diákjainak névtelen csoportjáról van szó, akik a sötétség leple alatt járják a város háztetőit, és mindenféle tárgyakat helyeznek el furcsa helyeken.

  • Egy anyuka tetőtől talpig kizárólag a kilencvenes évekből és korábbról származó vintage ruhákba öltözik, és nem hajlandó betenni a lábát a sima ruhaboltokba. A harmincéves nő az után vált a divat megszállottjává, hogy tinédzserként megnézte a Szex és New York tévésorozatot. Miután tizenkilenc évesen anyuka lett, a jótékonysági boltok megszállottjaként elkezdte átnézni az üzleteket a múltból származó ruhadarabok után kutatva. Mostanra teljesen felhagyott a hétköznapi ruhák viselésével, és ma már csak 50-es, 60-as, 70-es, 80-as és 90-es évekből származó ruhákat hord. A Darlingtonból származó Hannah úgy véli, hogy az évek során több ezer dollárt spórolt meg, mert csak használt ruhákat vesz.

  • Ismerje meg a Crocs papucsok megszállottját, aki az elmúlt huszonkét évben több száz párból álló gyűjteményét építette. A harmincnyolc éves Rochelle Burke eredetileg azért kezdte el vásárolni a kényelmes lábbelit, mert egy egészségügyi problémája miatt megduzzadtak az ízületei. Azt mondja, ez volt az egyetlen cipő, amely megfelelő tartást adott a lábának. Rochelle a 2000-es évek elején vásárolta meg az első párat az akkor tizennégy dolláros cipőből, de mostanra annak megszállottjává vált, és „nem tudja abbahagyni a vásárlást”, miután a következő huszonkét évben további 450 párat gyűjtött össze.