Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy csapat, nála alacsonyabb helybélivel fotózkodott.

  Javában zajlik Rubint Réka Alakreform tábora, mely ezúttal Balin került megszervezésre. Míg a finteszlady táncpartnerével, Andrei Mangrával próbál a Dancing with the Stars 3. évadára, addig úgy néz ki, férje, Schobert Norbi a táborózokkal és a helybéliekkel fotózkodik – utóbbiakról pedig az is kiderült, hogy kisebb növésűek, mint magyar embertársaik.

  Bali csodálatos hely. A 110 táborozó mind csodálatos, különleges, szerető ember! Itt még férfiember, magas is vagyok! (...) Akárhogy edzel és diétázol egy életen át, magasabb nem leszel, de ki tudsz szabadulni a szénhidrátmérgezés okozta zsírbörtönből és vitálisabb, büszkébb életet tudsz élni!

  – fogalmazott posztjában a fitneszguru, melyben később arra is kitér, hogyan jutott el oda, ahol most tart. 

 • Nemrégiben összeházasodtak, most pedig sort kerítenek a méltó ünneplésre is.

  Mint azt a PageSix egyik bennfentes megtudta, a háromnapos eseménysorozat pénteket kezdődik és vasárnapig fog tartani.

  Minden J.Lo körül fog forogni. Ben azt akarja, hogy a nagy napjukon minden figyelem rá irányuljon

  – mesélte az informátor a Page Sixnek.

  A háromnapos meghitt ünnepség pénteken egy próbavacsorával kezdődik, a tényleges ceremóniára szombaton kerül sor, a pár pedig vasárnap grillezéssel és piknikkel zárja a hétvégét. Az 53 éves Lopez várhatóan egy Olaszországban készült, egyedi Ralph Lauren ruhát visel majd, külföldi útjára pedig minden bizonnyal a Vogue magazin is elkíséri majd.

  A külföldi lap korábban már többször is beszámolt arról, hogy a sztárok A-listás rendezvényszervezője, Colin Cowie áll a pazar ünnepség minden részlete mögött. Cowie ára 25 ezer és 25 millió dollár között mozog,  korábban pedig olyanoknak szervezett rendezvényeket, mint Oprah Winfrey, Michael Jordan vagy éppen Lopez.

  Forrásaik szerint a meghívottak listáján többek között Matt Damon, Jimmy Kimmel, Casey Affleck és Drea de Matteo is ott van.

  (Forrás: Page Six)

 • Meglehetősen sokáig várt az RTL Klub a bejelentéssel, a premierig azonban annál közelebb van!

  Megújult mentorcsapattal indul idén ősszel az X-Faktor 11. évada, melynek a napokban véget ért a forgatása – a versenyzők legközelebb már csak az élő műsorokban állnak a kamerák elé, ezek előtt azonban jópár válogatót és mentorházas adást végig kell néznünk. 

  Mint ismeretes, a mentorok között csere történt, Csobot Adél egy évad után kiszállt a versenyből, helyét a kárpátaljai énekesnő, Herceg Erika veszi át. Az, hogy az új felállás hogyan tud együttműködni szeptember 3-án, este nyolc órakor fog kiderülni, ekkor premierezik ugyanis az első adás.

  Magyarország legkedveltebb tehetségkutatója 2022-ben Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti mellett új női mentorral, Herceg Erikával tér vissza a képernyőre

  – posztolta Instagram-oldalára az RTL Magyarország.

  Ön nézni fogja az X-Faktor 11. évadát?

 • A betörők minden bizonnyal Carey Instagram-oldala alapján tudták beazonosítani, hogy mikor nincs otthon az énekesnő.

  A betörésre még múlt hónap végén került sör, az ügyet azonban nyilvánvaló okokból csak a napokban hozták nyilvánosságra. Mint kiderült, a rablók áldozatául esett ház az egyesült államokbeli Atlantában található, és nem kevesebb mint kilenc hálószobával, valamint tizenhárom fürdőszobával rendelkezik – de ezek mellett saját teniszpályája, játszótere és medencéje is van.

  A PageSix-nek a rendőrség megerősítette a betörésé tényét, azt azonban nem árulták el, hogy melyek azok az ingóságok, melyeket elvittek a házból, a nyomozás ugyanis még jelenleg is tart. A betörés ideje alatt Carey egyébként Olaszországban, Caprin nyaralt barátjával, Bryan Tanakával és két gyerekével, Moroccannel és Monroe-val.