Iván
21 °C
39 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • GettyImages-1203255273
  Fotó: Theo Wargo / Getty Images Hungary

  Így sikerült még emlékezetesebbé tenni a nagy napot. Persze ez a kis bunyó véget is vetett a nagy ünneplésnek. Cena elmesélte Jimmy Fallon műsorában, hogy testvére esküvőjén azt találta ki, hogy megnyitja a bárt, és mindenki a vendége lesz, a piát őt állja. A kedves gesztusnak az lett a következménye, hogy a másik öccse durván berúgott. Ebből pedig az lett, hogy elkezdett verekedni a táncparkett közepén John  Cena a benyomott tesójával.

  Az ifjú párt ünneplő vendégek két táborra szakadt. Az egyik fele azon volt, hogy leállítsa a verekedést, míg a másik fele azt támogatta, hogy a két Cena testvér lerendezze egymás közt a dolgot. Utóbbiak táborát a családtagok erősítették, míg előbbiekét a meghívott vendégek, barátok.

  (E!)

 • Idén nyáron már elérhető lesz a Sexy Beasts című társkereső műsor, ami talán az eddigi legbizarabb ötlete a streaming szolgáltatónak.  A koncepció lényege az, hogy profi sminkesek segítségével teljesen elmaszkírozzák az ismerkedni vágyó embereket, ehhez pedig még protéziseket is használnak. Így esélyük van úgy ismerkedni, hogy csak a személyiségük alapján ítélik meg egymást. 

  netflix.png
  Fotó: @Netflix / youtube

  Az előzetesben látható, hogy az őrült sminkeknek köszönhetően a szereplők között lesz földönkívüli, cápa, bagoly, panda és még ördög is. A műsor valójában nem is egy új ötlet alapján készült el, hanem egy korábbi, 2014-es brit műsoron alapul. 

  A Netflix már két évadot megrendelt a sorozatból, amelynek első része július 21-én érkezik.

  (Forrás: Just Jared)

 • A koronavírus elvitathatatlanul nagy hozadéka a fura köszönésekből, ökölpacsizások, könyökpacsizásokból adódó bénázások, amik sok kellemes pillanatokat tudnak okozni a hétköznapokban. Ha mindezt még megfűszerezzük némi angolsággal, amit ráadásul egy királyi őméltóság prezentál, hát az meg még abszurdabb eredményt hoz.

  Mutatjuk:

 • A két színésznő között tényleg egészen meglepő a hasonlóság, de érthető módon, már mindketten nagyon unják, hogy folyton összekeverik őket. Ennek most Jessica Chastain egy TikTok videóban is hangot adott.

  Amikor 20 évig építed a karriered, és még mindig azt hiszik, hogy a Jurassic Parkban dolgozol.

  — írta a videóhoz, ezzel utalva Howard Jurassic Worldben való alakítására.

  Ők ketten egyébként annyira hasonlítanak, hogy egyszer még Howard apja is azt hitte, hogy a lányát látja egy boltban, pedig valójában Jessica volt az.

  A két színésznő is látja a hasonlóságot, de erre akkor jöttek csak rá igazán, amikor együtt szerepeltek a The Help című filmben. Chastain korábban azt nyilatkozta, hogy amikor olvasópróbájuk volt, megfogták egymás kezét, kerestek egy tükröt és a közös vonásaikat elemezgették. Ekkor döbbentek rá, hogy valóban olyan, mintha rokonok lennének.

  @jes_chastain

  This isn’t the parent trap y’all

  ♬ Sick Of It - KingDiaaa2

  (Forrás: Buzzfeed)