Arnold, Levente
17 °C
32 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • GettyImages-1314421775
  Fotó: Pool / Getty Images Hungary

  A színésznő is egy közülünk. Erre pedig James Corden legújabb adásában derült fény, ahol a Nyúl Péter folytatásának szinkronizálásáról mesélt. 

  Az interjú közben felmerült ugyanis, hogy ő még most, harmincévesen is csak azzal a plüssállatával képes aludni, ami egyidős vele, és amit csak anyukája moshat ki, vagy varrhat meg. Erre a kijelentésre már Rose Byrne is furcsán néz Margot-ra.

  A plüssnyúl egyébként így néz ki, és valóban elmondható, hogy valószínűleg látott már jobb napokat is, de azért vegyük figyelembe, hogy már három évtizede vele alszik a színésznő:

  plüss.png
  Fotó: The Late Late Show with James Corden / youtube
 • A kormányszóvivőnek is jár a szórakozás, ami Szentkirályi Alexandrának úgy tűnik, a a koncertekkel egyenlő. A politikus ma este a Budapest Parkban mulat, ahol a Halott Pénz áll színpadra, az előzetes hírek szerint telt ház előtt.

  A közösségi oldalán megosztott képen látszik, hogy a szóvivő jó hangulatban érkezett a helyszínre – remélhetőleg a védettségi igazolványát sem hagyta otthon, a zenés, táncos rendezvénynek számító programra ugyanis anélkül egészen biztos, hogy nem engedik be. 

  Szólj anyunak, hogy a városban vagyok!

  – idézett Marsalkó Dávidéktól a megosztott kép mellett.

 • Kim Kardashian gőzerővel készül a jogi pályára, miközben főállású vetkőzőként  igyekszik egyensúlyt találni leendő karrierje és jelenlegi celebléte között. Ami saját bevallása szerint sem egyszerű.

  Minden idők influenszere a Keeping Up With the Kardashians reunion alkalmából nyilatkozott erről Andy Cohennek, beavatva a nézőket a bensőjét mardosó dilemmába:

  Sokat gondolkoztam ezen. De aztán azt mondtam magamnak, hogy csináld csak tovább. Bármit megtehetsz.

  Kim Kardashian azt is elmondta, hogy amikor a Fehér Házban járt, komolyan szorongott attól, hogyan fogadják majd. „Csak az járt a fejemben, hogy, hú, éppen most posztoltam egy bikinis fotót, remélem, senki nem néz rá az Instagram-oldalamra, amíg ott vagyok. De aztán úgy voltam vele, hogy annak kell lenned, aki valójában vagy.”

  Vagyis valami ilyesminek:

  áéfkewék

 • GettyImages-1305610874
  Fotó: Hollywood Critics Association / Getty Images Hungary

  A pankrátorból lett színész egy újabb lista élére került fel. Ezúttal a People Magazine azon százas rangsorán végzett az élen, amelyben a médium azokat a dolgokat, személyeket rangsorolja, akik, amik miatt az Egyesült Államok szerethető. 

  A Szikla az Instagram-oldalán azt írta, hogy amint értesült az első helyről, koccintott rá egyet, és kifejtette, hogy megtisztelőnek érzi, boldog is, ám tudja, hogy ez felelősséggel is párosul, aminek igyekszik megfelelni. Majd a családjának és elsősorban a lányainak mondott köszönetet, mert szerintük miattuk vált azzá az emberré, aki ilyen sikeres tud lenni.