Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Azt már egy ideje lehet tudni, hogy sorozat formájában tér vissza Seth MacFarlane mocskos szájú plüssmacija, de most maga az alkotó beszélt arról, hogy pontosan mit is várhatunk az új Tedől.

  A Family Guy atyja aCollidernek adott interjút, ahol szóba került a 2012-es Ted visszatérése, ami ezúttal nem a mozikban, hanem a kisképernyőn fog megtörténni, ráadásul nem a második rész után veszi fel a fonalat, hanem az első rész előtti időket meséli majd el.

  Mint kiderült, a történet 1993-ban, egy bostoni kisvárosban fog játszódni, a főszereplők pedig a tinédzser John lesz, akit a filmekben Mark Wahlberg alakított, illetve természetesen a CGI segítségével életre keltett Ted, akit ezúttal is MacFarlane fogja szolgáltatni a hangját.

  Az ígéretek szerint, a sorozat hű marad az első film szellemiségéhez, hangulatban pedig egyszerre lesz nosztalgikus, miközben eddig ismeretlen területekre is elmerészkedik majd.

 • A világbajnok légtornászt a minap egy férfival romantikázva látták a Duna-parton, aki ezek után elismerte, valóban újra randizik, méghozzá egy ismert hazai zenésszel.

  Sáfrány Emese négy év után, áprilisban szakított a labdarúgó Hornyák Ádámmal, akivel egy közös kisfia is született, a most 1 éves Nolen. Úgy tűnik, bár nehéz volt számára az elmúlt időszak, hamar rátalált a szerelem a csinos anyukára – a napokban ugyanis rajongói észrevették randi közben őt és új párját.

  Sáfrány most bevallotta: bár még nagyon a kapcsolatuk elején járnak, valóban együtt vannak a szóban forgó férfival, aki nem más, mint a TNT dobosa, Inti.

  „Nem tagadom, láthattak miket, de a részletekről sem most, sem később nem szeretnék beszélni″ – nyilatkozta a Borsnak Emese, aki elébe menve a pletykáknak azt is leszögezte: 

  ugyan Intivel még a Konyhafőnök VIP forgatása alatt ismerkedtek meg, akkor még semmi sem volt közöttük.

  „Egy ideje kezdtünk el beszélgetni, ezáltal kerültünk közelebb egymáshoz. Azon most mindketten elmosolyodtunk, hogy az első komoly randink alkalmával úgymond lebuktunk. (...) Nagyon jól éreztük magunkat, kedveljük egymást, de a jövőben ezzel és a magánéletünkkel kapcsolatban nem kívánunk nyilatkozni.”

 • A népszerű divatikon sohasem a hagyományos darabjairól volt híres, de a legutóbbi megjelenése tényleg eléggé bizarra sikerült. 

  GettyImages-1176442441
  Fotó: Alberto E. Rodriguez / Getty Images Hungary

  Kim ezúttal egy párizsi divat eseményen vett részt, ahol ismét meglepő fejviselettel sikerült mutatkoznia a nagyérdemű előtt. A leginkább űrsisakra hasonlító fejfedő teljesen eltakarta a híresség arcát, ami mögül egyedül csak szőke hajkoronája látszódott ki. A kinézet amennyire elütött a megszokott viselettől, annyira hatott sci-fi szerűen a Kardashian lányon.

  Az éjfekete szerelésről készült fotókat itt tekintheti meg: 

 • Igazán romantikus körülmények között, New Yorkbankérte meg szerelme Nagy Bogi kezét, aki természetesen igennel felelt párja kérdésre. Azt énekesnő most részletesebben beszélt a lánykérésről az RTL Klub Reggeli című műsorában, ahol a gyűrűjét is megcsodálhatták a műsorvezetők.

  Mint kiderült, Nagy Bogi semmit sem sejtett Marci szándékából, így nem is nagyon akart szerelme után menni New Yorkba, úgy kellett őt győzködni, hogy a férfi konferenciája után csatlakozzon hozzá a tengerentúlon. Végül úgy döntött, megenged egy kis szünetet magának, így repülőre ült – és milyen jól tette!

  „Kimentünk napfelkeltét nézni a Brooklyn hídra, mondta, hogy vegyünk fel valami szép ruhát, csináljunk majd képeket, de nekem még akkor sem esett le″ - idézte fel a történteket a friss menyasszony. A párt közben egy fotós is követte titokban, hogy megörökítse a nagy pillanatot, aki pezsgőt is vitt az ünnepléshez.

  Amikor megkérdezte nem is válaszoltam, csak elkezdtem ugrálni

  — mesélte Bogi, hozzátéve: persze utána kimondta az igent, azóta pedig el is kezdték tervezgetni az esküvőt, ami reményeik szerint jövő nyáron lesz.