Koronavírus adatok

2021. dec. 03.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Vilma
-1 °C
3 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az emberek szupermodellként ismerik Gisele Bündchent, egy tengeri teknős viszont szuperhősként is gondolhat ezentúl a 41 éves nőre.

  A modell az Instagramján tett közzé egy videót, melyben egy tengeri szemétbe gabalyodott teknőst szabadít ki, és enged vissza a tengerbe. Bündchen a videóhoz azt írta, a kutyája kezdte el ugatni a szemétkupacot, ezért mentek közelebb hozzá, ekkor látták meg a bajba került páncélost.

  Miután Bündchen kibogozta és hátáról hasára fordította az állatot, megemelte, visszavitte a vízhez, és elengedte.

  A modell hosszú ideje állatvédelmi aktivista, többek között az ENSZ 2016-ban indult Wild For Life kampányának egyik arca is. A kampány a veszélyeztetett fajokra és azok védelmére hívja fel a figyelmet, Bündchen kedvenc állataként a tengeri teknősöket nevezte meg az ENSZ programjában.

 • Gendersemleges körömlakkot dob piacra Machine Gun Kelly, akinek barátnője, Megan Fox is megjelent a megnyitón.

  Megan Fox
  Fotó: Instagram

  A pár szokás szerint elég extravagáns szettbe öltözött, azonban a kommentelők tetszését nem nyerték el. Többen azt írták, hogy nagyon unalmasak már, illetve úgy néznek ki, mint akik hamarosan szakítani fognak. 

  Ön szerint is a végét járja Megan Fox és MGK kapcsolata?

 • Egy mondattal szólt be a vakcinaelleneseknek Jimmy Carr, akinek a Netflixszel közösen készített stand-upjában került elő a járványhelyzet, illetve annak kezelése.

  A „His Dark Material” című filmben a 49 éves komikus a modern világot és annak minden hátrányát fricskázza, de a koronavírusra is kitér egy ponton. 

  Carr megkérdezi a közönségét, hogy van-e olyan közöttük, aki nem akarja beoltatni magát, mert azt veszélyesnek tartja. Noha sokan nem teszik fel a kezüket, de akad egy ember, aki kilóg a sorból.

  Kapva az alkalmon a komikus egy mondattal küldi el melegebb éghajlatra a vakciaellenes nézőt:

  Most pedig baszd pofán magad

  – mondja Carr, aki itt nem állt le.

  Azzal folytatta eszmefuttatását, hogy a járvány szoros kapcsolatban áll az emberek butaságával, majd rámutat a nézőre.

 • Ördög Nóra a Facebookon osztott meg néhány fotót, amin ő és családja látható, amint épp a Mikulással fotózkodnak.

  A posztból kiderült, hogy a Balaton már ünnepi díszbe öltözött, ahol javában szólnak a karácsonyi zenék, és a korcsolyapályán is családok, barátok köröznek.