Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Még csak véletlenül sem rejtőznek a hotelfalak mögé.

  Mint arról korábban az Index is beszámolt, az Eufória sztárja még július végén érkezett meg a magyar fővárosba, hogy színésztársaival együtt elkezdhessék a Dűne című film második részének forgatását – nemrég azonban egy újabb híresség csatlakozott a társasághoz, aki ugyan nem fog szerepelni a filmben, az egyik színészhez igen szoros kötelékek fűzik. 

  Természetesen Tom Hollandről és Zendayáról van szó. Előbbi a múlthéten landolt Budapesten, hogy barátnőjével tölthesse szabadidejét, a rajongók legnagyobb örömére ebből pedig meglehetősen sok van, a hétvégén például a budai várban látták őket sétálgatni.

 • Néhány fotó kedvéért ledobta a felsőjét.

  A 30 éves amerikai énekesről legutóbb akkor számoltunk be, amikor TikTok-oldalán elárulta, mi volt élete legkínosabb szexsztorija. Mint kiderült, az, amikor a háttérben egyszer csak megszólalt az egyik saját dala.

  Puth ugyan most nem egy újabb szexsztorival rukkolt elő, hamarosan megjelenő stúdióalbumának boltokba kerülése előtt azonban valahogyan fel kell hívnia magára a figyelmet, így ledobta pólóját, és csináltatott magáról pár félmeztelen fotót, amiket örömmel osztott meg Twitter-oldalán. Íme: 

 • A 41 éves Phil Mottram elmondhatja magáról, hogy vásárolt egy "Frankenyeret", ami két különböző színű kenyér egyesítse volt, feltehetőleg véletlenül.

  Az éhes apuka az egyik szupermarketben vásárolt egy vekni szeletelt kenyeret, ám amikor hazaért, azzal kellett szembesülnie, hogy akárcsak a legendás Frankenstein szörnye, úgy a kenyér szeletek is több daraból alkottak egy egészet. A Stratfordban élő férfi szerint ez egy zseniális termék lehetne, ha az üzlet lecsapna az ötletre.

  Phil egyébként nagy rohanás közben kapta fel a különleges kenyeret, amikor egy focimeccsről tartott hazafelé.

  A Frankenyér egyébként egy sima fehér kenyér, illetve egy barna szezámmagos fúziója.

 • Kirívó viseletekben jelentek meg a rendezvényen a négylábúak, volt köztük aki a saját kisautójában gurult be. A szervezők szombaton és vasárnap rendezték meg az Angliában található Browns Woodban az eseményeket, melyek közt szerepeltek medencés bulik, illetve szépség- és jelmezversenyek is az ebeknek.

  A helyszínen képeket készítő Sue Thatcher fotós elmondta, hogy a szombati napon a mopszokra és egyéb kistestű barátaikra összpontosított a banzáj, míg vasárnap a csivavák voltak a fő téma. A mulatságos jelmezeket felöltött kutyusokat itt láthatja: