Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ez a páros úgy véli, ők a bizonyíték arra, hogy a szerelem nem ismer határokat.

  Kathi Jenkins  és Devaughn Aubrey egy olyan oldalon ismerkedtek össze, ahol kifejezetten egy éjszakás, vagy laza kapcsolatokat keresnek az emberek, ám a páros között szerelem bontakozott ki, ahogy egyre jobban megismerték a másikat.  Olyannyira, hogy a szexkapcsolatból indult ismeretségből eljutottak a lánykérésig, hiába van köztük 47 év.

  Devaughn ugyanis 27, míg kedvese 74, de ez őket egyáltalán nem zavarja, holott a férfi fiatalabb, mint Kathi néhány unokája.

  Az idős hölgynek négy gyermeke, és 13 unokája van, illetve 36 dédunokája, ehhez pedig még csatlakozik egy ükunoka is, így meglehetősen nagy családról beszélünk. Ugyan korábban már voltak hosszabb kapcsolatai, Kathi soha nem volt még házas, ellenben vőlegényével, akinek még nincs gyermeke.

  A páros egy év után döntött úgy, hogy új szintre emelik a kapcsolatukat, és ugyan előfordul, hogy rosszallóan néznek rájuk, a két fél családja támogatónak bizonyult, ők pedig boldogabbak már nem is lehetnének.

  "Tökéletes a számomra, és annyi mindent tanított nekem az életről a saját tapasztalatai alapján. Soha nem veszekszünk, egy hangos szó nincs közöttünk és megbízom benne teljesen." - mondta Devaughn.

 • A youtuberből lett bunyós Jake Paul durván kiosztotta  Andrew Tate-et, illetve annak rajongóit, akiket "szüzeknek" nevezett egy testvérével folytatott podcastban.

  Jake Paul
  Fotó: YouTube

  Az IMPAULSIVE nevű podcastben Logan (Jake testvére) így jellemezte egykori profi kickboxert:

  "Tate egy kopasz fickó, aki nyaktól felfelé egy péniszre hasonlít" 

  Innen pedig a rajongók kerültek célkeresztbe, és Jake vette át a szót:

  "Andrew Tate rajongói mind kis szüzek, akik azt nézik, ahogy ő megpróbál összefeküdni valakivel." - jelentette ki Jake, aki szerint túl nagy rizikó lenne Tate számára, ha összekerülne vele a ringben.

  "Ő egy alfa, erre épül mindene. Ahogy kikapna bármelyikünktől, elveszítené ezt az egészet."

  Egyébként nem ez az első, hogy a két fél egymásnak feszült, ugyanis Tate korábban már betalálta Jake Pault egy meglehetősen trágár YouTube videóban, ahol kihívta őt egy mérkőzésre.

  "Itt az ajánlatom: raksz bele 3 milliót, én rakok bele 3 milliót. A győztes mindent visz." - mondta akkor a harcművész, aki válogatott sértések között fejtette ki, hogy Jaket porrá törné, hiába vonult már vissza a sporttól.

  "Néhány hétig hanyagolom a nyugdíjas életemet, aztán a sz*rt is kiverem abból a k*****tt nevetséges  f**z fejedből" - nyomatékosította szándékát Tate.

  Azonban hiába a kezdeti hevesség, Tate nemrég úgy nyilatkozott, hogy már nem haragszik a fiatal harcosra, miután azt vette rajta észre, hogy kezdi komolyan venni a sportot, és nem csak beszólogat az ellenfeleinek, vagy más boxolóknak.

 • Levette az étlapról a vegán menüket egy étterem, miután megelégelték az "arrogáns vegánokat".

  A The Kitchen at London House egy Facebook posztban közölte a vendégeivel, hogy innentől kezdve nem lesznek vegán ételek náluk, ugyanis megelégelték azt a gyűlölet hullámot, amivel szembe kellett nézniük az utóbbi időben.

  Az étterem nemrég megosztotta a főfogásaikat felsorakoztató menüt, amiben volt borda, kacsacomb, csirke és mindenféle egyéb étel, ám a bejegyzést elárasztották a kommentek, mondván semmi vegánt nem kapni. A dolog hamar elmérgesedett, olyannyira, hogy az étterem bekeményített.

  Az étterem ezután újabb posztot közölt, amiben elnézést kértek, és ugyan a múltban számtalan választható étel közül válogathattak a vegán vendégek, mostanra megelégelték azt a fajta viselkedést, ami feléjük irányult, így innentől kezdve semmi húsmentes dolgot nem hajlandók felszolgálni.

  Mint írták, az, hogy valaki vegán életmódot folytat, az a saját döntése, nem pedig egy betegség, vagy olyan dolog, amihez mindenki másnak alkalmazkodnia kellene, csak azért, mert a illető önként lemondott a húsról.

  "Etikai kérdés, hogy ki vegán, nem pedig egy életstílus! A poszt miatt soha nem vagyok hajlandó a pénzem nálatok költeni, eszem inkább máshol." - írta egy dühös kommentelő, akihez csatlakoztak még egy páran, sőt, olyan is akadt, aki szerint elég rossz üzleti döntés eltörölni a vegán menüt, miközben számtalan ilyen étterem nyílt az elmúlt években.

 • Talán táskából kapott legtöbbet, de több százezres szandál is szerepel az ajándékok listáján.

  Mint arról korábban az Index is beszámolt, múlt héten ünnepelte 25. születésnapját a Kardashian-klán legifjabb tagja, Kylie Jenner, aki ennek ellenére a második legnépszerűbb tagja a családnak, egyedül csak Kim Kardashian tudja beelőzni őt. 

  A nagy napot természetesen egy hatalmas buli keretében kellett megünnepelni, ahová rengetegen voltak hivatalosak, néhányan pedig úgy szerettek volna kitűnni, hogy elképesztő értékű ajándékkal lepik meg a kétgyerekes anyukát. A legdrágább ajándékok a következők voltak: 

  • Narancssárga Hermès szandál – 860 dollár, azaz kb. 330 ezer forint
  • Többszínű Hermès Birkin – 100 ezer dollár, azaz kb. 38,5 millió forint
  • Hermès Faubourg Birkin – 335 ezer dollár, azaz kb. 129 millió forint

  Mint látható, Kylie minden bizonnyal nagy rajongója a francia Hermès márkának, a termékek eredeti ára azonban a valóságban töredéke annak, amit az ajándékozóknak kellett kifizetniük. Limitált kiadásúak lévén ugyanis csak nagyon kevés darab készül belőlük, így közvetlenül a cégtől legtöbbször be sem lehet szerezni, csupán a viszonteladóktól, akik nem kis hasznot termelnek egy-egy gyűjtői darab továbbadásán. 

  (Forrás: Just Jared)