Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Megérkezett a Fekete Párduc folytatásának előzetese, ami megvillantja T'Challa örökösét is.

  BBapnter
  Fotó: YouTube

  November 11-én érkezik a Fekete Párduc Mindörökké Wakanda című film, amiben immáron új címszereplőt köszönthetünk, de a mostani előzetesben felbukkan Vasember utódja is, Vasszív.

  Az eposzi méretű, közel 3 órás filmnek ígérkező Mindörökké Vakandában bemutatkozik Namor, aki nem mellesleg a Marvel képregények első figurája, illetve már a trailerben is tisztelegnek a két éve elhunyt Chadwick Boseman előtt.

 • Látványos volt Beckhamék belépője a Párizsi Divathét számukra minden bizonnyal legfontosabb eseményére, Victoria saját márkájának bemutatójára.

  A házaspár három kisebbik gyermekükkel, az Adams-anyukával és Cruz fiuk barátnőjével érkezett meg a rendezvényre, ahová a kis Harper és dizájner édesanyja is csinos estélyit húzott. A legidősebb Beckham–gyerek, Brooklyn feleségével együtt szintén részt vett a show-n, ők azonban a szülőktől függetlenül érkeztek és távoztak, de a helyszínen azért beálltak a nagy közös családi fotóra.

 • Egy madár? Egy repülő? Nem, ő a Fülöp-szigeteki Superman!

  A divattervezőből szuperhőssé avanzsált Herbert Chavez nem mindennapi életet tudhat magának, ugyanis azon kívül, hogy ő birtokolj a a világ legnagyobb Superman tárgyakat képező gyűjteményt, önmagát is az Acélemberként definiálja.

  supisziget
  Fotó: YouTube

  A fiatal férfi annyira megszállottja a DC legerősebb szuperhősének, hogy 20 plasztikai beavatkozáson esett át, hogy minél jobban hasonlíthasson kedvencére.

  Az utóbbi években saját szupergúnyát húzott, amivel mindig mosolyt tud csalni a helyiek arcára, miközben jótékonykodik és az igazság, és egy szebb jövőért igyekszik küzdeni.

 • Nagyot nőtt Natalie Portman fia, a 11 éves Aleph. A színésznő és idősebbik gyermeke Párizsban járt a hétvégén, ők azonban (a legtöbb hírességgel ellentétben) most nem a divathéten tűntek fel, hanem a Parc des Princes stadionban, ahol a PSG–Nizza-mérkőzést tekintették meg.

  A róluk készült fotókon jól látszik, hogy mind a ketten izgatottan figyelték a meccset, a kisfiú Messi-meze alapján pedig nem nehéz kitalálni, kinek szurkolhattak. Bizonyára hatalmas volt az anya-fia páros öröme a játékidő leteltével, végül ugyanis a fővárosi együttes győzedelmeskedett 2–1-re.