Iván
21 °C
39 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • giphy (37).gif
  Fotó: giphy.com

  Korábbi cikkeink alapján is megfigyelhető, hogy a medvék lényegében imádnak fürdeni, főleg társaságban. Az alábbi videón Balut láthatjuk, amint a gazdája fürdeti meg a kertben, ebben a nyári hőségben. A helyszín Oroszország.

  Valaki kommentben csak annyit tett hozzá, hogy:

  Oroszországban kicsit máshogy néznek ki a kutyák.

 • Eddig még nem jelezte, hogy valótlan dolgokat írna a sajtó, pedig gyorsan szokott reagálni a róla szóló hírekre. Amikor a szerelmi élete van terítéken, akkor még az időeltolódást is meghazudtolva ragad Instagram Story-t, hogy azonnal közölje, mennyire nem igaz, amit olvasni lehet róla a hírekben.

  Június 21-én jelent meg a Dirt.com-on, majd 23-án a magyar sajtó is megírta, hogy ahogy az eredeti forrás fogalmaz:

  Andy Vajna 40 évvel fiatalabb, Lamborghinivel furikázó modell és social media influencer özvegye egy 8,9 millió dollár, azaz több, mint 2,6 milliárd forint értékű villát vett magának Beverly Hillsben.

  Ez azért érdekes, mert még Andy Vajna halála után azt mondta, hogy nehéz anyagi helyzetbe került, hisz nem tudja, hogy mikor juthat hozzá az örökségéhez. Ebben az időben saját elmondása szerint megtanulta értékelni a pénzt, mert, és ezt idézzük: "Eddig megvásárolhattam a századik fekete táskát, most viszont meggondolom, hogy mire költök" - nyilatkozta a Hot! magazinnak.

  Hogy pénzhez jusson, még volt férje bútorait is el kellett adnia. Úgy néz ki, hogy manapság már nincsenek anyagi gondjai. A fenti hír alapján elképzelhető, hogy hozzá tudott jutni a 40 milliárdra becsült örökségéhez, így tudott venni egy ekora és ilyen drága ingatlant magának Beverly Hillsben. 

  (via)

 • GettyImages-143479388
  Fotó: Nbc / Getty Images Hungary

  Jóbarátok különkiadása óta végképp egyértelmű, hogy a népszerű sorozat szereplői a mai napig szinte legjobb barátok, ehhez pedig az is hozzásegítette őket, hogy a hirtelen jött sikert együtt élték át. Volt azonban egy Emmy-díj jelölés, amit valamiért csak öten kaptak meg (és végül meg is nyertek), emiatt pedig az egyik főszereplő sokáig rosszul érezte magát, amellett, hogy örült a barátai sikerének.

  Kitalálja, hogy melyik színész lehet az?

  • 434
   Matt LeBlanc
  • 307
   Lisa Kudrow
  • 304
   Matthew Perry
  • 253
   David Schwimmer
  • 240
   Courteney Cox
  • 129
   Jennifer Aniston

  A megoldásért egy kicsit lejjebb kell görgetni.

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  .

  A megoldás: Courteney Cox. A színésznő ennyi év után bevallotta, hogy nagyon fájt neki, amiért ő sosem kapott Emmy-díjat Monica megformálásáért. Azt pedig a mai napig nem igazán lehet tudni, hogy ő miért maradt ki a díjazásból, de egy 2010-ben kapott Golden Globe jelölés - amit egy másik sorozatért kapott - valamennyire kárpótolta őt.

 • pataky.png

  A szerdai bravúros magyar-német meccs után az EDDA Művek két tagja, Gömöry Zsolt és Pataky Attila értékelte a látottakat a TV2 Mokka című műsorában. A zenészek nem győzték dicsérni a hazai válogatottat a 2-2-es döntetlennel végződő mérkőzésért.

  Beszélgetés közben a stúdióban elhelyezett televízió képernyőjén visszajátszották a meccs pillanatait, amikor Pataky Attila egyszer csak oldalra pillantva felkiáltott:

  Peti! Peti! Most!

  Az énekes a kapus Gulácsi Pétert látva hangoskodott, akinek nagy izgalmában egy személyes üzenetet is mondott a kamerába.

  Gulácsi Peti, most csak énrám figyelj! Peti, mindent köszönünk neked! Meccsenként legalább 5 gólra tartó labdát fogtál ki. Mindent megtettél, és kész. Számomra a világ egyik legjobb kapusa vagy és az is maradsz!

  Ebben a videóban tudja visszanézni a közös értékelést: