16:00, November 29.
Ecuador 1
Szenegál 2
Kalifa Nemzetközi Stadion A csoport
16:00, November 29.
Hollandia 2
Katar 0
al-Bajt Stadion A csoport
20:00, November 29. ÉLŐ
Wales 0
Anglia 0
Ahmad bin Ali Stadion B csoport
20:00, November 29. ÉLŐ
Irán 0
Egyesült Államok 1
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Erika pedig biztos volt benne, nála landol az első hely.

  karaoke
  Fotó: TV2

  Karaokeversennyel folytatódott A Nagy Ő hétfői adása, amelyben nem csak Árpa Attila, de az érte versenyző hölgyek  is dalra fakadtak. A színészre a nemrég visszatért Erika produkciója volt a legnagyobb hatással, aki egy meglehetősen nehéz Whitney Houston slágerrel állt színpadra, de jól vette az akadályt, műsora még Árpát is hatalmába kerítette.

  „Én nagyon meg tudok hatódni, ha valaki szépen énekel. Lehet, hogy ezt általában nem nézik ki belőlem. Itt is meghatódtam, mert Erika ezt a dalt gyönyörű szépen énekelte.”

  Ezt érezte a 40 éves producer is, aki ezek után teljesen biztos volt benne, nála landol az első hely. Nos, ez nem így lett, végül ugyanis a hamisan éneklő Bogi lett a győztes, ezzel a jutalomrandi résztvevője. 

  „Bogiban azt a bátorságot értékeltem, hogy tisztában volt azzal, hogy ő nem tud énekelni, de mégis próbálta átéléssel előadni, és nekem” – magyarázta döntése okát a Nagy Ő.

 • Ezeken az izgalmas felvételeken egy nősténytigris megrohamozza hím játszótársát, majd a vízben ugrándoznak. A szibériai tigrisek a nagymacskák egyik legnagyobb alfaja, súlyuk elérheti a háromszáz kilót, és akár húsz évig is élhetnek. A képeket Talvinder Chohan természetfotós a norwichi Banham Zoo-ban készítette. „Nagyon sötét, felhős és esős nap volt, de úgy tűnt, ez felélénkítette a tigriseket" - mondta Talvinder. „Láttam, ahogy a nőstény tigris játékosan becserkészte a hímet, miközben megmártózott a vízben, majd rárontott a parton. Úgy éreztem, hogy valami különlegeset sikerült megörökítenem, mivel nem gyakran látni tigriseket ennyire aktívnak, mivel a legtöbb macskához hasonlóan ők is nagyon visszafogottan bánnak az energiájukkal. A tigrisek még mindig veszélyeztetettek, és az orvvadászat, az élőhelyük elvesztése, az ember-állat konfliktus csak néhány a kihívások közül, amelyekkel szembe kell nézniük, de van remény, mivel a populációkban, különösen Indiában a bengáli tigris esetében, enyhe javulás tapasztalható."

 • Érdekesen alakult a népszerűségi rangsor.

  Megkapták az első, nézőktől érkező visszajelzésüket a ValóVilág 11 játékosai, a szerkesztők ugyanis megmutatták nekik, ki milyen népszerű az Instagramon. A listát a friss, napi új követők száma alapján állították fel, mivel alapjáraton nagy különbség volt fiókjaik feliratkozói között.

  A dobogón szoros küzdelemben VV Bibi, Reni és Barna végzett, majd egy erős középmezőny után az utolsó helyekre Rico és Henrik szorult. Nekik mindössze ötödannyi új követőjük lett, mint népszerűbb társaiknak.

  Bibi és Reni sikongatva, teljesen megdöbbenve fogadták a diagramot, és még az sem lombozta le őket, hogy Ákos arra hívta fel a figyelmet, az előző évadok tapasztalatai alapján népszerűségük nem feltétlenül egyenlő a nézői szimpátiával. 

  „Legutóbb is voltak utált karakterek, és azokat is nagyon sokat követték” – magyarázta a srác, de szavai süket fülekre találtak.

 • Erről maga a fiatal színésznő mesélt most.

  wednesday
  Fotó: Instagram

  Még egy hete sincs, hogy megérkezett a Netflix kínálatába a Wednesday, az Addams family spinoffsorozata, de azonnal a közönség kedvencévé vált, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, több rekordot is behúzott rögtön. A hatalmas érdeklődés közepette a figyelmes nézők ki is szúrtak nemrég egy elég aprócska, de annál ijesztőbb részletet: Wednesdayt, pontosabban az őt alakító Jenna Ortegát szinte lehetetlen pislogáson kapni az egész évad alatt. Ennek okáról most maga az ifjú színésznő mesélt.

  „Egy jelenetet úgy csináltam végig az első forgatási hetek egyikében, hogy egyáltalán nem pislogtam, ami után Tim [Burton] azt mondta: »Nem akarom, hogy többé pislogj«” – kezdte Ortega a TeenVogue-nak, hozzátéve: ez egyébként nem volt tudatos lépés tőle, még csak fel sem tűnt addig neki, annyira ellazította az arcizmait. Ennek segítségével próbálta a későbbiekben is folyamatosan nyitva tartani a szemét.

  „Timnek nagyon tetszett a Kubrick-féle bámulás, amikor a szemöldökömön keresztül néztem, egy kicsit ijesztő volt. Azt hiszem, valami ilyesmit vált ki a nem pislogás is” – mesélte a színésznő.