Iván
21 °C
39 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • pataky.png

  A szerdai bravúros magyar-német meccs után az EDDA Művek két tagja, Gömöry Zsolt és Pataky Attila értékelte a látottakat a TV2 Mokka című műsorában. A zenészek nem győzték dicsérni a hazai válogatottat a 2-2-es döntetlennel végződő mérkőzésért.

  Beszélgetés közben a stúdióban elhelyezett televízió képernyőjén visszajátszották a meccs pillanatait, amikor Pataky Attila egyszer csak oldalra pillantva felkiáltott:

  Peti! Peti! Most!

  Az énekes a kapus Gulácsi Pétert látva hangoskodott, akinek nagy izgalmában egy személyes üzenetet is mondott a kamerába.

  Gulácsi Peti, most csak énrám figyelj! Peti, mindent köszönünk neked! Meccsenként legalább 5 gólra tartó labdát fogtál ki. Mindent megtettél, és kész. Számomra a világ egyik legjobb kapusa vagy és az is maradsz!

  Ebben a videóban tudja visszanézni a közös értékelést:

 • Amíg a Marvel biztosan hozza a kellő nézőt és bevételt a képregényekből adoptált filmjeivel, ez a DC–ről kevésbé mondható el. Persze van olyan karaktere, ami annyira jól sikerült, hogy önálló filmet (Ragadozó madarak) is kapott, ilyen például a Harley Quinn, aki persze Margot Robbie kvalitásai miatt is ilyen népszerű. Az Öngyilkos Osztag első részében is igyekeztek sztárokat (Will Smith, Jared Leto) szerepeltetni, ám ez a folytatásban még inkább előtérbe került, hiszen Idris Elba, John Cena, Sylvester Stallone mellett olyan nevek is felfelé húzzák a produkciót, mint a Walking Dead és a Galaxis őrzőinek csillaga, Michael Rokker, vagy a fiatalabbak által jól ismert Pete Davidson (Staten Island királya). 

  Az eddig megjelent előzetesek alapján azt állíthatjuk, hogy a Marvel receptjét átvéve, kellő mennyiségű humorral is megtöltötték a filmet, amit persze a mai igényeknek megfelelő akció egészét ki, ám mégis felfedezhetőek benne a képregényes dimenziók. Érdekesség, hogy a folytatásnak nem adtak számot, sem külön alcímet, és ugyanaz a lett a neve, mint 2016-os elődjének. 

  Harley Quinn, azaz Margot Robbie a The Suicide Squad legújabb előzetesében.
  Harley Quinn, azaz Margot Robbie a The Suicide Squad legújabb előzetesében.
  Fotó: Movieclips Trailers
 • A tegnapi esti Németország-Magyarország mérkőzésen az 1-0-ás magyar vezetés alatt az operatőrök rögzítettek egy érdekes képsort, amelyet aztán lassítva játszottak be akkor, amikor épp állt a játék. 

  Itt az látszik, hogy a német kapus, Manuel Neuer épp megtörli a kesztyűjét a szakadó esőben, miközben hátrafordul a mögötte lévő, történetesen épp magyar szurkolók felé.

  Az egyikük egy kérdést is intézett a német kapushoz, nekünk van is tippünk arra vonatkozóan, hogy mi volt a bekiabált szöveg, de ezt most magyarul nem írnánk le, de németül így hangzana:

  Was ist los Schwanzlutscher?

  Szurkoló.png
 • GettyImages-1203255273
  Fotó: Theo Wargo / Getty Images Hungary

  Így sikerült még emlékezetesebbé tenni a nagy napot. Persze ez a kis bunyó véget is vetett a nagy ünneplésnek. Cena elmesélte Jimmy Fallon műsorában, hogy testvére esküvőjén azt találta ki, hogy megnyitja a bárt, és mindenki a vendége lesz, a piát őt állja. A kedves gesztusnak az lett a következménye, hogy a másik öccse durván berúgott. Ebből pedig az lett, hogy elkezdett verekedni a táncparkett közepén John  Cena a benyomott tesójával.

  Az ifjú párt ünneplő vendégek két táborra szakadt. Az egyik fele azon volt, hogy leállítsa a verekedést, míg a másik fele azt támogatta, hogy a két Cena testvér lerendezze egymás közt a dolgot. Utóbbiak táborát a családtagok erősítették, míg előbbiekét a meghívott vendégek, barátok.

  (E!)