Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ragasztószalaggal rögzített hirdetés árválkodik egy budai transzformátorház oldalán:

  ROSSZ KEDVED VAN ? :(

  Tépj egy kedves katicát! :)

  – biztat az egyszerű és nagyszerű falragasz, aminek alján a lakáshirdetések mintájára nemrég még letéphető cetlik sorakozhattak, rajtuk a beígért kedves katicákkal. 

  Egy darab sem maradt.

  De akinek nem jutott, az is jobb kedvvel sétál tovább.

 • A nemzetközi macskanap alkalmából 10+1 pontban gyűjtötték össze a katasztrófavédők, hogy mit tanultak a macskákról. Amellett, hogy jól tudják, a macskák bárhova is fel tudnak mászni, megbújni, és a hálálkodással sem bajlódnak a mentés után, állításuk szerint igazi kis terroristák.

  A bejegyzésben ugyanis olyan hihetetlen esetekről írnak, amikor Budapesten egy idegen macska egy fürdőszobában tartotta sakkban a lakókat, akik tűzoltókat hívtak, mert nem merték megfogni. Győr-Moson-Sopron megyében bekapcsolta az elektromos tűzhelyet, emiatt kigyulladt egy serpenyőnyi zsír.

  A katasztrófavédőknek idén eddig 67 macskát kellett kihozniuk onnan, ahová beestek, 50-et húztak ki onnan, ahová beszorult, 36-ot hoztak le vagy ki onnan, ahonnan egyedül nem volt hajlandó távozni, és volt egy, aki tüzet okozott. Utóbbi után fontolóra vették, hogy a cicáknak is kellene tűzmegelőzést tartani.

 • Még csak véletlenül sem rejtőznek a hotelfalak mögé.

  Mint arról korábban az Index is beszámolt, az Eufória sztárja még július végén érkezett meg a magyar fővárosba, hogy színésztársaival együtt elkezdhessék a Dűne című film második részének forgatását – nemrég azonban egy újabb híresség csatlakozott a társasághoz, aki ugyan nem fog szerepelni a filmben, az egyik színészhez igen szoros kötelékek fűzik. 

  Természetesen Tom Hollandről és Zendayáról van szó. Előbbi a múlthéten landolt Budapesten, hogy barátnőjével tölthesse szabadidejét, a rajongók legnagyobb örömére ebből pedig meglehetősen sok van, a hétvégén például a budai várban látták őket sétálgatni.

 • Néhány fotó kedvéért ledobta a felsőjét.

  A 30 éves amerikai énekesről legutóbb akkor számoltunk be, amikor TikTok-oldalán elárulta, mi volt élete legkínosabb szexsztorija. Mint kiderült, az, amikor a háttérben egyszer csak megszólalt az egyik saját dala.

  Puth ugyan most nem egy újabb szexsztorival rukkolt elő, hamarosan megjelenő stúdióalbumának boltokba kerülése előtt azonban valahogyan fel kell hívnia magára a figyelmet, így ledobta pólóját, és csináltatott magáról pár félmeztelen fotót, amiket örömmel osztott meg Twitter-oldalán. Íme: