Márta, Flóra
20 °C
33 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A 18 évadon át futó mítoszrombolós sorozatban elkészített cuccokat és még Bustert, a próbababát is meg lehet majd vásárolni egy különleges aukción.

  Ez lesz az első alkalom, hogy az Állítólag forgatásán használt dolgokat árverésre bocsátják. A befolyó összegből a sorozat 2020-ban elhunyt műsorvezetője, Grant Imahara emlékét megőrző nonprofit alapítványt támogatják majd.

  Az online aukcióra már lehet regisztrálni, az ajánlatokat pedig augusztus 20-tól szeptember 1-ig lehet a filmes kellékek aukcióra bocsátásával foglalkozó angol-amerikai Prop Store oldalán leadni. Az aukció során megszerezhető lesz a sorozatban robbanószerrel készített festmény, a nyílvesszőket lövő fa gépfegyver, a cápanapra készített robot cápa vagy épp a TNT doboz is. De ha valaki szeretne egyet a tesztekhez használt manöken babából, Busterből, az is kinyithatja a pénztárcáját.

  chrome-capture (11)
  Fotó: imdb.com

  A győztes licitálók számára a show házigazdája, Adam Savage aláírja majd a tárgyakat, illetve exkluzív videókat is forgattak vele, melyben elmagyarázza a cuccok jelentőségét és nosztalgiázik kicsit a forgatási napokról, melyeken használták őket. A licit apropójából készült Savage főszereplésével egy videó is, melyben a robot cápát mutatja be részletesebben:

  Az aukcióból befolyó összeget a Grant Imahara STEAM alapítvány kapja, mely Imahara édesanyja vezetésével mentorprogramokat és ösztöndíjakat biztosít rászoruló diákok számára.

 • Egy korszak ért véget.

  Több mint 17 év után az angliai ITV nem tervez újabb évadot indítani a legendássá, és hazánkban is kifejezetten népszerűvé vált X-Factor tehetségkutatóból. A műsornak köszönhetően olyan bandákat ismerhetett meg a világ, mint például a One Direction vagy a Little Mix, de Olly Murs és Leone Lewis szólókarrierje is igen szépen alakult.

  Az utolsó évad 2018-ban ért véget Dalton Harris győzelmével, Simon Cowell, a műsor producere és egyben zsűritagja szerint pedig még legalább öt évig pihentetik az X-Factort, hiszen úgy véli, mostanra elvesztette a varázsát.

  A hazai évadok miatt azonban egy percig sem kell aggódni, 

  az RTL Klub ugyanis nemrégiben fejezte be a jubileumi, 10. évad válogatójának és táborának a forgatását, így csak napok kérdésre, hogy mikor jelenti be a csatorna a legújabb X-Faktor premierdátumát. 

  (Forrás: The Sun)

 • návaianikó.png
  Fotó: youtube / hellohollywood

  A nagy botrány apropóján itt egy olyan beszélgetés, amit csakis és kizárólag Návai Anikó követhet el. Megvan benne minden kötelező elem:

  • a magyar vonatkozású ajándék,
  • a belsős poénok,
  • a kedveskedő baráti hangnem,
  • a magánéleti bájcsevej. 

  Jó szórakozást hozzá!

 • Viszonylag gyakran el lehet sütni azt a "poént", hogy XY híres ember milyan átalakuláson ment keresztül, úgy megváltozott, hogy rá sem lehet ismerni. Ilyenkor születnek azok a címek, hogy Rá sem lehet ismerni XY-ra! Kétszer is meg kellett néznünk ezt a képet, hogy rájöjjünk, hogy melyik hollywoodi híresség szerepel rajta. Felesége, sőt, a saját édesanyja se ismerne rá erre a sztárra! És így tovább.

  Nos, most is ugyanez e helyzet, merthogy Fred Durst, a Limp Bizkit frontembere tényleg elég szokatlan külsővel jelentkezett. Közepesen hosszú őszesen szőke haj, fazonra vágott Hulk Hogan-bajusz. Ez pedig nem a jól megszokott (szakáll, basebellsapka) fizimiska, amit megszokhattak a rajongók.