Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az egykori szépségkirálynő a követői szerint egyre jobban néz ki.

  „Megint hoztam Nektek egy before after képet”– köszönt be követőihez Instagram oldalán Horváth Éva, aki úgy döntött, jó pár évvel ezelőtt készült tengerparti fotóját alkotja (részben) újra. A régebbi magazinos képen a modell mindössze egy kendőt viselt dereka köré kötve, amelyet most bikinivel helyettesített, és leírása szerint az egykori profi stábja is családjára redukálódott, de a végeredmény így is lenyűgözte a rajongóit. Többen megjegyezték, a kétgyermekes anyuka egyre csak szebb lesz, és vékonyabb is friss fotóján.

 • Kétségtelen, hogy a Stranger Things 4. évadának legjobb jelenete, amikor Eddie Munson az Upside Downban adja elő a Metallica Master of Puppets című dalát, ezzel odacsalva magához a demodenevérek seregét.

  A jelenetre a zenekar is reagált egy Instagram-posztban, ahol elmondták, hatalmas megtiszteltetés, hogy fontos szerepet játszhatnak Eddie életében, és örülnek, hogy ismételten együtt dolgozhattak a sorozat készítőivel.

  "Az, ahogy a Duffer fivérek beleviszik a zenét a Stranger Thingsbe, mindig is valami egészen különleges volt, így nem csak amiatt váltunk izgatottá, hogy a Master of Puppets benne lesz a sorozatban, hanem attól is, hogy milyen körítésben jelenik majd meg. Eldobtuk az agyunkat a kész verziótól, annyira jól sikerült, hogy néhányan abból kitalálták, hogy melyik dal lesz, hogy csak egy pár másodpercre látták gitározni Joseph Quinn kezeit az előzetesben. Hát mennyire király már ez?" - olvasható a bejegyzésben.

 • Az RTL Klub műsorvezetőjén kívül mindössze 3 embernek van ilyene az országban.

  Schumahervanda
  Fotó: RTL Klub

  Meglepő terveiről mesélt az RTL Klub Reggeli című műsorában Schumacher Vanda, aki hamarosan kés alá fog feküdni. A plasztikai műtét célja, hogy egy különleges chipet kapjon a kezébe:

  Külföldön eléggé elterjedt, Magyarországon eddig három embernek van ilyen, én leszek a negyedik. Nem nyomkövető, hanem egy olyan chip, ami össze van kapcsolva egy applikációval, amivel így tudsz majd fizetni, ki tudod nyitni a kocsidat, lámpát kapcsolgatni, csomó minden ilyen.

  — magyarázta a BeleValóVilág műsorvezetője, akitől ezt követően Szabó Zsófi meg is kérdezte, mi értelme ennek, ha a chip egyébként annyit tud, mint bármely okostelefon.

  „Ez egy ilyen újkeletű dolog, miért mennénk a haladás ellen?” – idézte Schumaher válaszát a 24.hu.

  Ha lenne rá lehetősége, Ön beültetne egy ilyen chipet a kezébe?

 • És nem sokon múlt, hogy az alsója is hasonlóképp végezze.

  britney
  Fotó: Instagram

  Nagyon felszabadultan érzi magát nászútján Britney Spears, legalábbis erről árulkodik legfrisseb videója az Instagramon. A szőke énekesnő egy trópusi szigeten ünnepli házasságkötését férjével, Sam Asgharival, ahonnan be is jelentkezett közösségi oldalára.

  A meleg és a szerelem annyira túlfűthette Spearst, hogy nemes egyszerűséggel levetette a melltartóját, úgy vonult a parton és pancsolt a vízben. A fürdőruhaalsója is nagyon zavarhatta a popsztárt, a videóban ugyanis végig azt tologatja lefelé – többen meg is jegyezték a bejegyzése alatt, hogy már elmúlt 2005, és ő sem 20 éves többé, így lehet lassan ideje lenne leállnia ezzel. Ettől függetlenül persze rajongói is nagyon örülnek, hogy végre őszintén boldog kedvenc énekesnőjük.