Arnold, Levente
17 °C
32 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Angelina Jolie és Brad Pitt a 2019-ben véglegesített válásuk után még mindig harcban állnak a közös gyerekeik felügyeleti jogáért. 

  GettyImages-1132179356
  Fotó: Monica Schipper / Getty Images Hungary

  A US Weekly értesülései szerint előkerült egy dokumentum, amelyből kiderült, hogy a gyerekek közül hárman is apjuk ellen akartak tanúskodni korábban.

  A tanúskodás lehetőségét a gyerekek kérték.

  Jolie márciusban robbantotta a bombát, miszerint Brad Pitt többször is erőszakoskodott a család egyes tagjaival, és évek óta alkoholproblémákkal küzd. Egy konkrét esetre is fény derült, amikor a színész 2016-ban fiát, Maddoxot bántalmazta verbálisan egy repülőút alkalmával. Pittnek lényegében az összes, három örökbefogadott és három vér szerinti gyerekével megromlott a viszonya, Shiloh még a vezetéknevét is megváltoztatta közösségi oldalain.  Maddox márciusban tanúskodott apja ellen, és most már ő is szeretné elhagyni a Pitt vezetéknevet. 

  A többi gyerek végül nem tanúskodhatott ellene, ezért év elején Jolie további dokumentumokat nyújtott be, amelyekben azt állította, hogy a bíró megtagadta az ügy szempontjából fontosnak tartott bizonyítékok vizsgálatát, beleértve a gyerekek tanúvallomásait is. A bíró szerint ugyanis ez káros hatással lehet a gyerekek mentális állapotára. 

 • Szó szerint orra bukott a British Airways egyik Boeing 787-800-as Dreamlinere a londoni Heathrow repülőterén. A mutatványt álló helyzetben, a földön sikerült bemutatni, berakodás közben. A szállítógépen senki sem tartózkodott, amikor az orrfutómű összecsuklott.

  GettyImages-1233521374
  Fotó: Steve Parsons - PA Images / Getty Images Hungary

  Szemtanúk szerint a gép egy állványzatnál állt, amikor orral beleállt az aszfaltba. Vizsgálják, hogy a futómű eltört, vagy valamilyen műszaki hiba miatt húzódott-e be.

 • Újra előkerült az az 1988-as kép, amelynek készítője azt állítja, sikerült munka közben megörökítenie a KGB egyik ifjú titánját, Vlagyimir Putyin későbbi orosz elnököt. Pete Souza, a Fehér Ház egykori fotósa annak idején Ronald Reagant kísérte el moszkvai látogatására, ahol az amerikai elnök a politikusok kedvenc hobbijainak is hódolt: megtekintett és spontán haverkodott a „járókelőkkel”. 

  GettyImages-480913027
  Fotó: The White House / Getty Images Hungary

  A fotósnak évekkel később egy ismeretlen levélíró ültette el a bogarat a fülébe, aki azt állította, hogy a kép bal szélén látható, szőke turistaprototípus valójában Vlagyimir Putyin,

  aki akkoriban még a KGB színeiben csiszolgatta tudását.

  Souza 2009-ben egyszer már leputyinozta a jól fésült járókelőt, de mint mondja, azt azonnal megbánta, mert akkor még semmiféle megerősítése nem volt a teóriára. Az ügyben akkor még a Kreml is megszólalt, igaz, elég szűkszavúan: „Nem ő az″.

  Az évek alatt azonban egyre csak megerősödött a gyanúja, amit most egy friss Instagram-posztban is részletesen kifejtett. Emellett a New York Postnak azt is elmondta, hogy annak idején Ronald Reagannek is feltűnt, milyen felkészülten faggatja őt világpolitikai kérdésekről az arra tévedő járókelő. Az elnök oda is fordult az egyik ügynökéhez azzal, hogy „Nem hittem volna, hogy a Szovjetunióban a turisták ilyen keményen kérdeznek”.

  Ő azonban csak legyintett: „Ó, ezek mind KGB-sek″.

 • Ahogy korábban az Index megírta, Sebestyén Balázs ma délelőtt pont úgy járt mint Dzsudzsák Balázs néhány évvel ezelőtt: elfelejtett tankolni, és útközben kifogyott az autójából a benzin, amit a közösségi oldalán egy fotóval dokumentált. 

  balazs.png

  A Magyar Közút felfigyelt a szerencsétlenül járt rádiósra, és az Instagram-oldalán keresztül üzent, mindenki okulására.  

  Sebestyén Balázs, tudod, hogy szeretünk, vigyázz magadra! Kitartást a kommentcunamikhoz!

  Hogy más ne járjon úgy, mint a Rádió 1 munkatársa, vagy néhány évvel ezelőtt a focista a Lánchídon, a Magyar Közút megosztotta a jó tanácsait is

  Mit csinálj, hogy ne járj úgy, mint Sebestyén Balázs, akinek elfogyott az autójából a benzin az M7-es autópályán?

  1. Ne legyél Sebestyén Balázs. Vagy Dzsudzsák Balázs. 
  2. Mindig figyelj arra, hogy legyen elég üzemanyag az autódban, még indulás előtt! 
  3. A gyorsforgalmi utakon 20-30 kilométerenként van benzinkút, nyugodtan állj meg. 
  4. Ha mégis úgy jártál, mint Balázs, akkor vedd fel a láthatósági mellényt, használj elakadásjelző háromszöget, a járművödön pedig kapcsold be a vészvillogót
  5. A szalagkorláton túl várd a segítséget.
  6. Utazás előtt mindig www.utinform.hu, ha pedig bajba kerülnétek, hívjátok a 112-t.

  A fentiek alapján úgy tűnik, Sebestyén Balázs az 1., 2., 4. és az 5. pontot nem teljesítette.